DJ-ul scoțian Jackmaster a murit după ce s-a lovit la cap în Ibiza

Photo by Isabella Mendes/Pexels
Photo by Isabella Mendes/Pexels

DJ-ul și producătorul scoțian Jack Revill, cunoscut sub numele de Jackmaster, a murit în urma unui traumatism cranian suferit în Ibiza.

Revill, în vârstă de 38 de ani, a decedat sâmbătă dimineața din cauza "complicațiilor rezultate în urma unui traumatism cranian accidental", conform unei declarații oferite de familia sa, care a descris pierderea drept „devastatoare” și a adăugat că sunt „complet îndurerați”.

Originar din Glasgow, Jackmaster a fost un DJ renumit la nivel global, cântând în cele mai faimoase cluburi și festivaluri din lume. De asemenea, el a fost cofondator al casei de discuri Numbers, potrivit BBC.

Familia sa a transmis următorul mesaj: „Cu profundă tristețe confirmăm moartea prematură a lui Jack Revill, cunoscut de mulți ca Jackmaster. Jack a murit tragic în Ibiza, pe 12 octombrie, în urma complicațiilor provocate de un traumatism cranian accidental. Familia sa - Kate, Sean și Johnny - are inimile complet frânte. Deși suntem copleșiți de sprijinul primit din partea prietenilor, colegilor și fanilor, rugăm să ni se respecte intimitatea în aceste momente de mare durere.”

Născut în Glasgow, Revill a lucrat la cunoscutul magazin de discuri Rubadub și a fost cofondator al labelului Numbers. Recent, a lansat single-ul "Nitro", în colaborare cu Kid Enigma, și a declarat pentru revista Electronic Groove: „Este vorba despre acel sentiment de entuziasm și inspirație în club. Din păcate, astfel de momente sunt tot mai rare acum. Cred că telefoanele și lipsa dorinței de a dansa sunt de vină. Am intrat în muzică pentru că îmi place să dansez. Din păcate, simt că asta e o artă pierdută.”

În 2018, Revill și-a cerut scuze pentru un comportament nepotrivit la festivalul Love Saves the Day din Bristol, recunoscând că, în stare de ebrietate, a fost „ofensator și nepotrivit” față de personalul evenimentului.

Duo-ul electronic Disclosure i-a adus un omagiu pe Instagram, scriind: „Nu putem să credem. Inimile noastre sunt frânte. Mulțumim pentru toate amintirile și inspirația, Jack. Este o pierdere cumplită.”

CamelPhat, un alt duo cunoscut din industria muzicală, a adăugat pe contul oficial de Instagram al lui Revill: „Nu pot să cred ce citesc. Într-o industrie plină de ego-uri, tu ai fost fără îndoială unul dintre cei mai amabili oameni pe care i-am întâlnit. Gândurile noastre sunt cu familia și prietenii. Odihnește-te în pace, prietene.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
NoMy - smt4.5.3
pixel