Djokovic, mai bun decât Alcaraz. S-au ”încălzit” înainte de US Open într-un meci de dublu, demonstrativ

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Novak Djokovic și Carlos Alcaraz s-au ”încălzit” pentru turneul de la US Open, câștigat de patru ori de campionul olimpic de la Paris. Cu cine au făcut pereche finaliștii de la JO 2024.

Novak Djokovic, campionul de la JO 2024, a arătat încă o dată că este mai bun decât ibericul Carlos Alcaraz, chiar înainte de a începe ultimul turmeu de Grand Slam al anului, US Open, unde Djokovic are patru titluri, fiind campionul en-titre.

Cei doi au jucat într-un meci demonstrativ, care a constat într-un super tie-break, iar fiecare a făcut pereche cu o legendă a tenisului mondial, John McEnroe și Andre Agassi, astfel că pe teren se aflau patru jucători care împreună numărau 44 de titluri de Grand Slam: Novak Djokovic cu recordul său de 24 de trofee, Agassi cu 8, McEnroe cu 7 și Alcaraz cu 4.

Djokovic și McEnroe - vizibil mai în formă decât Agassi - au dominat primele puncte ale jocului, conducând cu 5-0.

Pentru mai mult spectacol, jucătorii au purtat câte un microfon pentru ca publicul să audă discuțiile dintre ei, iar Agassi a fost de departe cel mai volubil dintre cei patru, scrie EFE, potrivit Agerpres.

”Cum de nu greșești niciodată?”, l-a întrebat Agassi pe Djokovic după mai multe schimburi de rever în favoarea sârbului. ”Hai, Carlos, fă-ți treaba aici, eu fac toată treaba”, a glumit americanul cu Alcaraz după ce a pierdut toate punctele inițiale.

După startul în forță, Djokovic a spus râzând: ”Este prea ușor pentru noi”. Alcaraz și Agassi au luat restul meciului puțin mai în serios, apropiindu-se la 8-9 pe tabelă, dar la punctul decisiv Agassi a greșit din nou și a trimis mingea afară.

După meci, Alcaraz s-a considerat ”un tip norocos” pentru că a jucat cu McEnroe și Agassi: ”Evident, nu sunt obișnuit să-i văd prin preajmă, așa că sunt un tip norocos care încearcă să petreacă cât mai mult timp cu ei, încercând să aud cât de mult pot, doar pentru a învăța de la legende”.

Alcaraz nici măcar nu era născut când Agassi (54 de ani) și McEnroe (65 de ani) și-au câștigat ultimele turnee de Grand Slam.

Djokovic, la primul lui meci după aurul de la Paris, savura încă succesul cu Alcaraz din finala olimpică: ”I-am spus lui Carlos la fileu când am terminat finala că i-am fost foarte recunoscător că m-a lăsat să câștig aurul. Probabil că va avea vreo trei medalii de aur înainte să se retragă. Așa că a fost frumos”.

Reamintim că Djokovic și Alcaraz au atins ”borna” vârstei la JO 2024, sârbul, la cei 37 de ani, fiind cel mai în vârstă campion olimpic, în timp ce ibericul, 21 de ani, a devenit cel mai tânăr medaliat olimpic.

Joi are loc tragerea la sorți a tabloului principal masculin a simplu, în care italianul Jannik Sinner este principalul favorit, Djokovic, cap de serie numărul 2, iar Alcaraz, cap de serie numărul 3. 

Citește și: Jannik Sinner, ”suspendat provizoriu”, nevinovat în dosarul de doping. Kyrgios, reacție vehementă: Ar trebui să fii out pentru 2 ani

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel