Djokovic, victorios în grupe, la Turneul Campionilor: ”Vom vedea ce se întâmplă şi dacă joc sau nu în semifinală”

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Novak Djokovic a câștigat ultimul meci din grupă, în Turneul Campionilor, dar mai are de așteptat să vadă dacă se califică în semifinale.

Novak Djokovic l-a învins, joi, pe polonezul Hubert Hurkacz (9 ATP), cu 7-6, 4-6, 6-1, rezultat în urma căruia Jannik Sinner (locul 4 ATP) a devenit primul italian calificat în semifinalele Turneului Campionilor.

În această seară, Sinner va juca împotriva danezului Holger Rune, iar dacă italianul va pierde meciul, unul fără miză pentru el, atunci Djokovic, care a cedat în faţa lui Sinner,  va fi eliminat din Turneul Campionilor.

”Nu mai este între mâinile noastre, formatul acestui turneu vrea asta, ştiam înainte de a juca acest meci”, a explicat Djokovic după victoria sa în fața polonezului.

”Este un jucător pe care îl apreciez mult în afara terenului, dar mai puţin când suntem adversari. De multe ori îmi pune probleme cu serviciul său”, a spus despre Hurkacz sârbul, ce a arătat uneori o mare nervozitate în timpul meciului de joi. ”Eu am făcut ce am de făcut, vom vedea ce se întâmplă şi dacă joc sau nu în semifinală”, a spus Djokovic, conform Agerpres.

Sârbul, departe de meciul lui Sinner

”Copiii mei vin în seara asta, voi petrece timpul cu ei. Nu este sigur că mă uit la meciul lui Sinner”, a continuat liderul mondial. 

Novak Djokovic, care este sigur că va încheia anul pe primul loc în clasamentul ATP pentru a opta oară în cariera sa, îşi propune să câştige a şaptea oară Turneul Campionilor. El deţine recordul de victorii la această competiţie, şase, la egalitate cu elveţianul Roger Federer.

Citește și: Misterul ”fetei rele” din tenis. Are 37 de tatuaje. ”Dacă aşa le-a făcut unora plăcere, foarte bine. Eu nu-i înțeleg rostul”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel