DNA, percheziții la Primăria Constanța

DNA face percheziții la Primăria Constanța.

Primarul Vergil Chițac, la ieșirea din primărie, nu a dorit să comenteze despre verificările efectuate de către procurorii DNA la sediul instituției.

Conform surselor ZiuaConstanta, ar fi vorba despre achiziția în ceea ce privește evenimentul cu vapoarele din stațiunea Mamaia. Drept urmare, ar fi vorba și de verificări în biroul lui Alin Vintilă, care conduce Departamentul de Achiziții din Primăria Constanța.

Evenimentul la care facem referire mai sus s-a desfășurat pe lacul Siutghiol din Constanța, la mijlocul lunii iunie 2023. Este vorba de evenimentul ce reprezenta a treia etapă din circuitul mondial, UIM XCAT World Championship Romanian GP Constanța 2023. La curse au participat nouă dintre cele mai rapide ambarcațiuni din lume, pilotate de echipaje din Australia, Emiratele Arabe Unite, Italia, Kuweit, Marea Britanie, Norvegia și Suedia: Fazza, 222 Offshore, HPI Racing Team, Team GB, Q8 Oils, Pastamato, Swecat, Superciccio și Consulbrokers. 

Directorul CSM Constanța, Andrei Talpeș s-a prezentat la sediul DNA Constanța, în urma verificărilor efectuate de procurori la sediul primăriei. Nu a făcut declarații, mai scrie sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel