Puteți prepara la micul dejun o omletă din dovlecei, ouă și multă verdeață.
Pentru această rețetă veți avea nevoie de:
500 grame de dovlecel,
3 ouă,
40 grame de brânză,
3-4 linguri de mărar tocat,
sare, piper negru măcinat, coriandru - după gust.
Răzuiți doi dovlecei medii prin răzătoarea mare, apoi 40 grame de brânză. Spargeți trei ouă și adăugați-le în bolul cu dovlecei. Adăugați și mărarul tocat mărunt.
Dulceață delicioasă din mere cu scorțișoară. Copiii o vor adora, mai ales în clătite
La final, completați cu sare, piper și condimentele preferate. Puneți compoziția din dovlecei într-o tigaie încălzită bine. Omleta se distribuie uniform și ce gătește, sub capac, 10-15 minute.
După 15 minute, omleta poate fi întoarsă pe cealaltă parte. Serviți omleta fierbinte: este gustoasă, sățioasa și ușor de preparat! Poftă bună!
Iată o rețetă simplă pentru masa de cină pentru întreaga familie, care se face repede și fără multe bătăi de cap.
Când nu vrei să petreci mult timp la bucătărie, dar trebuie să-ți hrănești familia, astfel de rețete te salvează. Totul este cât se poate de simplu, rapid și gustos și sățios.
Vei avea nevoie de:
carne de porc - 1 kg,
cartofi - 900 grame,
ceapă - 2 bucăți,
morcov - 2 bucăți
dovlecel - 1 bucăți
muștar de masă - 1 linguriță.
muștar cu boabe - 2 lingurițe.
oțet de mere - 1 lingură.
piper negru, sare - după gust,
oregano - 2 linguri.
unt - 80 grame.
Taie carnea de porc în bucăți de mărime medie. Este mai bine să iei carne cu puțină grăsime, deoarece mâncarea va fi mai gustoasă. Adaugă ceapa, tăiată în rondele, muștarul și boabele de muștar, oțetul de miere, sarea și piperul. Se amestecă și se lasă la marinat 15-20 de minute.
Într-un recipient separat, amestecă cartofii tăiați grosier, morcovii și dovleceii. Se adaugă sare, piper și oregano. Trimite carnea marinată la legume și amestecă. Acum a venit momentul să transferi carnea cu legumele într-o pungă pentru cuptor. În pungă se mai pune o bucată de unt. Leagă punga cu legume și carne și da-o în cuptorul încins la 180 de grade pentru 1 ora.
Înainte de servire se presară cu verdeață și se decorează cu legume proaspete. Toată lumea va fi mulțumită de o astfel de cină!
Apetisantă, consistentă și foarte gustos! Rețeta este bună nu doar pentru cină, ci și pentru o masă festivă, deoarece combinația de carne și legume este un câștig în toate sensurile! Poftă bună!
Vă împărtășim rețeta unui cheesecake, care se face ușor și nu aveți nevoie de un cuptor.
Pentru o formă detașabilă cu un diametru de 21 cm veți avea nevoie de:
unt - 70 grame,
biscuiți - 280 grame,
cremă de brânză - 400 grame,
zahăr pudră - 2 linguri.
smântână cu un conținut de grăsime de 33% - 200 grame,
zahăr - 150 grame,
sucul stors dintr-o jumătate de lămâie,
lapte - 100 ml,
gelatina - 10 grame,
apă - 100 ml.
În primul rând, topiți untul. Biscuiții se rup și se pun într-un robot, pentru a fi măcinați cât mai fin. Biscuiții se amestecă cu unul într-o masă omogenă.
Luați forma de copt și așezați masa de biscuiți și unt și formați baza desertului, presând cu grijă. Baza trebuie să fie foarte densă și compactă. Tava se dă la frigider.
Între timp, ocupați-vă de umplutură. Zahărul pudră se pune în bolul cu cremă de brânză și se amestecă cu un tel. Apoi se pune smântâna și se amestecă cu o lingură. Adăugați zahărul, sucul de la o jumătate de lămâie și laptele.
Dizolvați gelatina în apă caldă și adăugați-o în bolul cu umplutură. Amestecați totul bine. Acest lucru trebuie făcut repede încât să nu se formeze spumă și să nu fie perturbată densitatea cremei. Umplutura finită se toarnă peste blatul din frigider.
Cea mai delicioasă salată de castraveți: este gata în 10 minute și dispare de pe masă imediat
Dați iarăși tava la frigider pentru aproximativ 6 ore. Cheesecake-ul este gata. Se face atât de simplu și este foarte gustos. Poftă bună!
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News