EXCLUSIV  Dobrogea, Dubaiul României! Ambasador Ovidiu Dranga: Nu pot să vă dezvălui mai mult / „Cineva mi-a sugerat următoarea idee“ / video

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Ambasadorul Ovidiu Dranga a dezvăluit detalii mai puțin cunoscute despre investițiile japoneze în România și perspectivele pe care Dobrogea le are în atragerea de oameni de afaceri ce vor să dezvolte regiunea.

În cadrul unui interviu exclusiv pentru DC News, Ovidiu Dranga, ambasadorul României în Japonia, a vorbit despre importanța Dobrogei și capacitatea acestei regiuni de a atrage investitori străini.

„În Ungaria, chinezii investesc 7 miliarde de dolari pentru o fabrică de baterii“, a spus Bogdan Chirieac.

„Ce vă face să credeți că discuții în acest sens nu ar putea să aibă loc și între România și Japonia?“, a întrebat ambasadorul Ovidiu Dranga.

„M-aș bucura mult să dați această informație!“, a replicat Chirieac.

„Nu e o informație, ci o întrebare!“, a spus ambasadorul.

„Mul m-aș bucura ca Japonia să poată să facă o fabrică de baterii în România, mai ales că bateriile alea au valoare adăugată mare, au multe componente electronice“, a precizat Bogdan Chirieac.

„Deja e de notorietate corporația Tamura, care construiește o fabrică de baterii pentru echipamentele fabricate de Makita la Brănești. Cine știe, de aici se pot naște idei pentru alte... . Tamura construiește fabrica la Fetești!“, a spus ambasadorul Ovidiu Dranga.

CITEȘTE ȘI       -      EXCLUSIV  Lucru mai puțin știut despre podul de la Brăila, dezvăluit de ambasadorul Ovidiu Dranga / „Semnificația sa e foarte importantă“ / video

„La Fetești! Foarte bine plasată! E autostradă, e cale ferată, e port“, a adăugat Bogdan Chirieac.

„Nu pot să vă dezvălui mai mult, dar există un cap de pod pe această dimensiune“, a replicat ambasadorul.

„Eu tot aștept ca Dobrogea să devină, în 10 ani, Dubaiul României“, a completat Bogdan Chirieac.

„Ce vă face să credeți că această idee nu e deja vehiculată?“, a întrebat, retoric, ambasadorul.

„Numărul de investiții în imobiliare, care se fac pe coasta Mării Negre, este impresionant“, a spus Bogdan Chirieac.

„O idee pe care mi-a sugerat-o cineva șic are poate să prindă contur este următoarea! Între Olimp și Eforie Sud nu este aproape nimic. E adevărat că e o faleză foarte înaltă. Lucrurile astea trebuie cumva introduse în dezbaterea publică. S-ar putea ca mai mulți investitori să se uite altfel la Dobrogea, constatând că Dobrogea cunoaște un nivel de dezvoltare spectaculos, statul oferă niște facilități etc. Nu e exclus nimic!

Dobrogea are un potențial colosal, idei există! Noi trebuie să atingem un alt nivel de ambiție. Se pot face lucruri“, a mai spus ambasadorul Ovidiu Dranga.

CITEȘTE ȘI       -      EXCLUSIV  Antreprenorii români au intrat pe piața japoneză. Ambasador Ovidiu Dranga: E ceva absolut spectaculos, fără precedent / video

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel