Veste bombă pentru Becali. Doctorii i-au decis soarta

agerpres_6919458
agerpres_6919458

Gigi Becali ar putea ieși din închisoare cât de curând. În momentul transmiterii acestei știri, <<soarta>> latifundiarului din Pipera se află pe masa judecătorilor.

Raportul făcut de doctori în cazul omului de afaceri se află în atenția judecătorilor. Gigi Becali a primit acordul de a-și face operația la coloană în România.

Documentul respectiv arată că Gigi Becali trebuie operat de urgenţă din cauza problemelor de sănătate pe care le are şi că o intervenţie atât de complexă precum cea care se impune în acest caz este imposibil de făcut într-un penitenciar din România.

Latifundiarul din Pipera și-ar fi dorit să facă intervenția chirurgicală în afara țării noastre, dar pentru că acest lucru nu este posibil, ar putea cere ca o echipă de medici străini să vină în România. Cu toate acestea, costurile deplasării vor trebui suportate integral de omul de afaceri, anunță Ziarul Atac.

"Eu cer întreruperea pedepsei pentru o afecţiune care nu poate fi tratată în regim penitenciar. M-am hotărât să fac operaţia. Am dureri mari, nu pot dormi noaptea. Vreau să fac această operaţie în străinătate, nu în România", a spus Becali în faţa instanţei, conform Romania TV.

Urmează ca judecătorii să decidă ce se va întâmpla cu Gigi Becali.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel