Doctoriței din Brăila, găsită moartă în cabinetul stomatologic, i-ar fi fost frică pentru viața ei. Fusese în poligon și voia să-și cumpere o armă

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Apar noi detalii despre doctorița găsită moartă în cabinetul ei din Brăila.

Apar noi detalii despre doctorița găsită aseară moartă în cabinetul ei din Brăila. Se pare că medicul stomatolog a fost găsit de către menajeră, alertată de soțul femeii, care a sunat-o și i-a spus că este îngrijorat deoarece soția lui nu a mai ajuns acasă după muncă. Doctorița avea mai multe răni la gât și pe mâini, iar trupul ei neînsuflețit se afla într-o cămăruță unde era instrumentarul și se schimba personalul medical, relatează Antena 3 CNN.

VEZI ȘI: Cine este doctorița găsită moartă în cabinetul ei din Brăila

Potrivit anchetatorilor, Marina Gavril, în vârstă de 41 de ani, avea mai multe plăgi, două mai mari la gât și una la încheietura unei mâini, cel mai probabil pentru că s-a apărat. Oamenii legii spun că este puțin probabil să fi fost vorba despre o tâlhărie, deoarece din cabinetul stomatologic al femeii nu ar fi lipsit nimic.

Medicii legiști urmează să facă necropsia, iar în cauză a fost deschis dosar penal. Deși încă nu a fost reținută nicio persoană, anchetatorii au un cerc de suspecți din care nu exclud pe nimeni, fiind vizat și soțul victimei.

Femeii i-ar fi fost frică pentru viața ei

În plus, un alt nou detaliu interesant care a apărut în acest caz este că femeii i-ar fi fost frică pentru viața ei înainte de a fi găsită moartă. Se pare ca ea ar fi încercat să își facă rost de o armă. Doctorița ar fi luat chiar și lecții în poligon, acolo unde a făcut cursuri port armă. Totuși, deocamdată nu este clar de cine anume voia să se apere femeia. Acesta este întrebarea-cheie la cer vor trebui să răspundă acum anchetatorii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel