Documentele Epstein: Păpușa prințului Andrew, "preferințele" lui Clinton și acuzațiile de orgie cu minori

Sursa Foto: FreePik
Sursa Foto: FreePik

Prințul Andrew, Bill Clinton, Donald Trump și Stephen Hawking se numără printre cei menționați în documentele judiciare referitoare la Ghislaine Maxwell, la relația acesteia cu Jeffrey Epstein și la presupusele victime ale abuzurilor sexuale.

Un judecător american, Loretta Preska, a decis în decembrie că documentele care au făcut parte dintr-un proces de defăimare intentat în 2015 de Virginia Giuffre împotriva lui Ghislaine Maxwell ar trebui să fie făcute publice.

Judecătoarea Preska a dispus ca unele persoane să fie menționate pentru că au acordat deja interviuri presei.

"Prințul Andrew și-a pus mâna pe sânul meu și au făcut o fotografie"

Într-un document, o femeie pe nume Johanna Sjoberg - în timp ce depunea mărturie în mai 2016 - a afirmat că ducele de York i-a atins sânii în timp ce stătea pe o canapea în interiorul apartamentului miliardarului american din Manhattan în 2001.

Palatul Buckingham a declarat anterior că acuzațiile sunt "categoric neadevărate".

La vremea respectivă, doamna Sjoberg a declarat că Maxwell a chemat-o să vadă un dulap de la etaj, de unde au scos o păpușă a prințului Andrew care fusese făcută pentru un program BBC.

"Semăna cu el. Și ea a coborât-o și i-a prezentat-o; și asta a fost o glumă grozavă, pentru că se pare că era o producție de la o emisiune de la BBC. Și au decis să facă o fotografie cu ea, în care Virginia și Andrew stăteau pe o canapea. Au pus păpușa în poala Virginiei, iar eu am stat în poala lui Andrew, au pus mâna păpușii pe sânul Virginiei, iar Andrew și-a pus mâna pe sânul meu și au făcut o fotografie", a spus Sjoberg. 

În documentele publicate, Sjoberg a declarat că, în timp ce zbura în Manhattan cu Epstein, Maxwell, dna Giuffre și prințul Andrew, avionul finanțatorului a fost deviat spre Atlantic City, New Jersey - unde Epstein a sugerat să meargă la unul dintre cazinourile lui Donald Trump.

"Pilotul mi-a spus să mă întorc și să îi spun [lui Epstein] că nu putem ateriza în New York și că va trebui să aterizăm în Atlantic City", a spus ea.

Epstein ar fi spus: "Minunat, îl vom suna pe Trump și vom merge la - nu-mi amintesc numele cazinoului, dar - vom merge la cazinou".

Ulterior, când a fost întrebată dacă a fost nevoită să îi facă lui Trump un masaj, Sjoberg a spus că nu i s-a cerut niciodată acest lucru.

Clinton este numit "Doe 36" și menționat în peste 50 de documente

În interviul sub jurământ, Sjoberg a descris, de asemenea, conversații cu Epstein în care acesta a afirmat că fostului președinte american Bill Clinton "le place tinere, referindu-se la fete".

ABC News a raportat anterior că președintele Clinton este numit "Doe 36" și menționat în peste 50 de documente.

Într-o declarație publicată în 2019, un purtător de cuvânt al fostului președinte a declarat că acesta "nu a mai vorbit cu Epstein de mai bine de un deceniu" și "nu știe nimic despre acuzațiile teribile".

Nu există niciun indiciu că dl Clinton ar fi comis vreo infracțiune.

Ghislaine Maxwell a confirmat în alte documente publicate că Bill Clinton a călătorit la bordul avionului privat al lui Epstein. Aceasta nu a știut să zică de câte ori s-a întâmplat.

Epstein: "Oferă o recompensă pentru a... dovedi că acuzațiile ei sunt false"

Alte documente desecretizate includ un e-mail de la Epstein către Maxwell, în care acesta îi propunea să "emită o recompensă" pentru orice prieten al Virginiei Giuffre care ar putea contesta acuzațiile acesteia, la scurt timp după ce Giuffre a depus o plângere civilă în SUA în 2015.

În e-mail se regăsea: "Puteți emite o recompensă pentru oricare dintre prietenii, cunoscuții, familia Virginiei care se prezintă și ajută să dovedească faptul că acuzațiile ei sunt false".

În continuare, în email el prezintă acuzațiile pe care încearcă să le demonstreze ca fiind false: "Cea mai puternică este cina Clinton și noua versiune din Insulele Virgine, unde Stephen Hawking a participat la o orgie cu minori".

Hawking a fost fotografiat pe insula lui Epstein în martie 2006, în cadrul unei călătorii la o conferință științifică pe insula învecinată St Thomas.

Conferința a fost plătită de Epstein și la ea au participat alți 20 de oameni de știință.

Un purtător de cuvânt al lui Clinton a negat în trecut că acesta ar fi "fost vreodată pe insula Little St James, la ferma lui Epstein din New Mexico sau la reședința sa din Florida".

Epstein a fost găsit mort în celula sa dintr-o închisoare federală din Manhattan în august 2019, în timp ce aștepta procesul pentru acuzații de trafic sexual.

Maxwell, în vârstă de 62 de ani, ispășește o pedeapsă de 20 de ani de închisoare după ce a fost condamnată pentru că l-a ajutat pe Epstein să recruteze și să abuzeze sexual fete minore, conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel