Documentele scurse de la Pentagon: Putin are cancer și face chimioterapie / Patrușev a căutat să piardă în mod deliberat războiul din Ucraina

Documentele secrete scurse de la Pentagon dezvăluie faptul că Vladimir Putin are cancer și face chimioterapie.

Vladimir Putin primește tratament pentru cancer și face chimiotrapie, iar generalul său de top caută să piardă în mod intenționat războiul în Ucraina, potrivit documentelor scurse de la Pentagon, scrie Daily Mail.

Una dintre aceste informări, potrivit scurgerilor, conține un zvon care spune că generalul de top al Rusiei conspiră pentru a „arunca” (n.r. pierde în mod deliberat) războiul din Ucraina în timp ce Putin este supus unui tratament de chimioterapie.

Afirmația sugerează că în spatele complotului se află secretarul Consiliului Național de Securitate al Rusiei, Nikolay Patrushev, și șeful Statului Major al Rusiei, Valery Gerasimov.

Complotul, descoperit de Ucraina, reprezintă „probabil o încercare de a-l sabota pe președintele rus Vladimir Putin”.

Documentul este extrem de secret și a fost colectat prin monitorizarea comunicațiilor (SI) – și poate fi eliberat numai persoanelor cu autorizația de securitate necesară în SUA sau alianța „Five Eyes” (Australia, Canada, Noua Zeelandă, Regatul Unit și SUA).

Textul spune: „[Expulsat] la 17 februarie a aflat despre un presupus complot rusesc de a „arunca” așa-numita „operație militară specială”, probabil în încercarea de a-l sabota pe președintele rus Vladimir Putin.

Potrivit sursei, planul pentru „ofensivă” a fost suspectat a fi o strategie concepută de secretarul Consiliului Național de Securitate al Rusiei, Nikolay Patrushev, și de șeful Statului Major al Rusiei, Valeri Gerasimov, pentru a-l sabota probabil pe Putin.

Potrivit sursei, Gerasimov s-a opus ofensivei; el l-a informat pe Putin că capacitățile Forțelor Armate ucrainene sunt superioare celor ale Rusiei și a avertizat că Rusia ar suferi pierderi grele dacă ar continua ofensiva.

„[Excretat] la 22 februarie a indicat că Gerasimov a plănuit să-și continue eforturile de a sabota ofensiva, nimic din ceea ce a promis că va „arunca” așa-numita operațiune militară specială până pe 5 martie, când Putin ar fi avut programat un tratament de chimioterapie și astfel ar putea influența efortul de război.

Mail Online nu a putut confirma veridicitatea zvonurilor incluse în presupusa scurgere de informații, dar documentele atribuie originea zvonului unui oficial ucrainean care are propria sursă în interiorul Kremlinului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel