Doi adolescenți s-au electrocutat după ce s-ar fi urcat pe un tren

foto: Freepik
foto: Freepik

Doi băieţi  de 14 ani s-au electrocutat în localitatea Murfatlar, judeţul Constanţa, după ce s-ar fi cățărat pe un tren.

Reprezentanții Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au fost alertați să intervină în localitatea Murfatlar, după ce doi băieți de aproximativ 14 ani s-au electrocutat, cel mai probabil după ce s-au urcat pe un tren. Unul dintre tineri a suferit arsuri pe aproximativ 80% din suprafața corpului și era în stare de inconștiență, iar cel de-al doilea prezenta arsuri pe 20% din suprafața corpului. Cele două victime au fost transportate la Spitalul Judeţean Constanţa, informează Radio Constanța.

În această vară au avut loc mai multe incidente similare. Un tânăr turist german de 21 de ani s-a curentat şi a decedat, în urmă cu două lunim în Gara Ghioroc, din judeţul Arad, după ce s-ar fi urcat pe un vagon de tren pentru a face fotografii. Martorii spun că a urcat pe un vagon pentru a face fotografii, moment în care s-ar fi produs un arc electric care l-a atins. Medicii au găsit victima în stop cardio-respirator iar încercările de resuscitare nu au avut succes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel