Doi bărbați, audiați de poliție după ce au distrus bariera unei parcări din Mamaia și l-au agresat pe taxator

FOTO: Freepik
FOTO: Freepik

Cei doi bărbați au fugit de la locul incidentului.

Un scandal iscat într-o parcare privată din Satul de Vacanță din Mamaia s-a lăsat cu audierea a doi bărbați care au distrus cu autoturismele bariera respectivei parcări, scrie Agerpres.

Potrivit sursei menționate, cei doi l-au și agresat fizic pe taxatorul parcării, după care au plecat de la locul faptei.

Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Constanța a informat, printr-un comunicat de presă, că la data de 22 august, în jurul orei 2.00, lucrători ai Poliției Municipiului Constanța - Secția de Poliție Mamaia au fost sesizați că într-o parcare privată din Satul de Vacanță ar fi avut loc o agresiune fizică.

”Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că doi conducători auto ar fi distrus bariera care închide parcarea, în momentul în care au ieșit cu autoturismele din interiorul acesteia. Ulterior, aceștia l-ar fi agresat fizic pe taxatorul parcării și ar fi părăsit locul faptei. La scurt timp, cei doi bărbați au fost identificați și depistați de polițiști în municipiul Medgidia, fiind conduși la sediul Poliției Stațiunii Mamaia, pentru a fi audiați”, se mai spune în comunicat.

Cercetările polițiștilor sunt efectuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Citește și: Bărbat agresiv, oprit cu focuri de armă. Scandalagiul de 72 de ani s-a potolit abia după ce luptătorii SAS au tras gloanțe de cauciuc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel