Doi bărbaţi răniţi în Constanța. Balustrada scării unui restaurant s-a rupt şi au căzut de la etaj

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Doi bărbați au suferit răni în urma unui incident petrecut în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce participau la o petrecere organizată într-un restaurant din municipiul Constanța. Aceștia au căzut de la etaj după ce balustrada scărilor exterioare s-a rupt.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, la data de 6 octombrie, în jurul orei 1,20, lucrătorii Poliţiei Municipiului Constanţa - Secţia 4 Poliţie au fost sesizaţi că două persoane ar fi căzut de la etajul unu al unui restaurant de pe strada Arcului.

"Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că este vorba de doi bărbaţi, de 39 de ani, respectiv 65 de ani. Din primele cercetări efectuate rezultă că cei doi s-ar fi dezechilibrat şi ar fi căzut pe scări. În cădere, ar fi rupt balustrada scărilor. Bărbaţii au fost transportaţi la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Cercetările poliţiştilor sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă

Cercetările poliţiştilor în acest caz sunt efectuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Conform Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Constanţa, în cursul nopţii trecute s-a primit o solicitare prin serviciul de urgenţă 112, pentru doi pacienţi care au căzut de la înălţime la un restaurant.

"La locul solicitării s-au deplasat două echipaje - o ambulanţă SMURD C şi o ambulanţă SAJ C2. Au fost găsiţi doi bărbaţi, cu traumatisme cranio-cerebrale, conştienţi. Li s-a acordat primul ajutor medical, au fost evaluaţi şi transportaţi la spitalul judeţean pentru investigaţii suplimentare", a informat SAJ, conform Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel