Doi bărbaţi sunt cercetaţi sub control judiciar pentru comercializare de produse contrafăcute

Doi bărbaţi din Bucureşti, de 39 şi 25 de ani, sunt cercetaţi sub control judiciar, după ce poliţiştii au descoperit, în urma percheziţiilor, aproximativ 1.900 de perechi de pantofi sport, peste 800 de ochelari de soare, circa 1.400 de articole de îmbrăcăminte şi aproximativ 150 de parfumuri susceptibile a fi contrafăcute.

"În urma percheziţiilor desfăşurate la data de 11 iulie de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Poliţia Sectorului 5 într-un dosar în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evaziune fiscală şi comercializare de produse susceptibile de a fi contrafăcute, au fost descoperite aproximativ 1.900 de perechi de pantofi sport, peste 800 de ochelari de soare, peste 1.400 de articole de îmbrăcăminte (treninguri, bluze, şepci, pantaloni) şi aproximativ 150 de parfumuri", informează un comunicat al Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti (DGPMB) transmis vineri AGERPRES.

Toate produsele menţionate, în valoare de aproximativ 540.000 de lei, au fost ridicate de poliţişti, acestea fiind susceptibile a fi contrafăcute.

Potrivit Poliţiei, verificările s-au efectuat şi la o societate de curierat, deoarece, în perioada ianuarie 2018 - până în prezent, au fost livrate peste 30.000 de comenzi pentru care a fost încasată suma de aproximativ 6.000.000 de lei.

"De asemenea, pe numele a doi bărbaţi, de 39 de ani şi 25 de ani din Bucureşti, magistraţii au dispus măsura controlului judiciar. Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti", se arată în comunicat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel