Doi minori, accidentați de un șofer care a intrat într-o mașină staționată

FOTO: Freepik
FOTO: Freepik

Doi băieți au fost accidentați de un șofer care a intrat într-o mașină staționată, iar un alt șofer a fost rănit din cauza unui copac căzut pe carosabil.

Doi minori, cu vârste de 8, respectiv 9 ani, au fost răniţi, vineri dimineaţă, în localitatea bistriţeană Pinticu, după ce un şofer de 24 ani a colizionat o maşină staţionată şi i-a acroşat pe cei doi băieţi, care se deplasau în calitate de pietoni, potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Bistriţa-Năsăud.

Poliţiştii au stabilit că şoferul nu consumase alcool înainte de a se urca la volan.

”Astăzi (vineri - n.r.), poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Bistriţa au intervenit la un accident produs pe Drumul Judeţean 173, în Pinticu. La locul evenimentului, poliţiştii au stabilit faptul că un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, din Şieu, a intrat în coliziune cu un autoturism care se afla staţionat, rănind totodată doi minori care se deplasau în calitate de pietoni.

În urma accidentului, cei doi pietoni au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Şoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt continuate de către poliţiştii Serviciului Rutier în cadrul unui dosar penal, urmând să fie stabilită cauza şi modalitatea producerii evenimentului rutier”, a transmis IPJ, scrie Agerpres.

La locul accidentului, au intervenit un echipaj al Ambulanţei şi cel de terapie intensivă mobilă al SMURD şi a fost alertat şi elicopterul SMURD, însă copiii au fost găsiţi conştienţi, cooperanţi şi prezentând la prima vedere doar escoriaţii. Cei doi copii au fost transportaţi la spitalul din Bistriţa pentru investigaţii medicale amănunţite.

Citește și: ”Suntem țara accidentului la minut”. Ciuncan, UNSAR: Suntem campioni europeni la accidente. Număr dublu față de Polonia, triplu față de Cehia. Pierdem 1600 de suflete/an

Un bărbat a fost rănit după ce a intrat într-un copac căzut pe stradă

Un bărbat a fost rănit, vineri dimineaţă, după ce a intrat cu maşina într-un copac doborât de vânt, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.


FOTO cu caracter ilustrativ. SURSĂ: Feeepik

Potrivit acestora, accidentul s-a produs pe raza localităţii Clit, pe drumul naţional DN2.

La faţa locului s-au deplasat militarii Detaşamentului de Pompieri Rădăuţi, cu o autospecială de descarcerare, împreună cu un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

”Pe fondul fenomenelor meteo periculoase, vânt puternic, un arbore a căzut pe carosabil, iar conducătorul auto nu l-a observat la timp şi a intrat în coliziune cu acesta, rămânând încarcerat în interiorul autoturismului. Salvatorii au asigurat accesul către victimă, pe care au extras-o în siguranţă şi au predat-o echipajului medical”, au precizat oficialii ISU, potrivit Agerpres.

După ce a primit îngrijiri medicale, bărbatul în vârstă de 35 de ani, conştient şi cooperant, a fost transportat la spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate. Ulterior, pompierii au tăiat arborele şi l-au îndepărtat de pe carosabil, eliberând traficul rutier. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel