Doi martori cheie în crima de la Mangalia au povestit ce au auzit noaptea în camera fetelor. Ultimele clipe din viața Alinei

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Doi martori cheie în crima de la Mangalia, care a șocat toată țara, au povestit ce au auzit în camera celor două fete.

Doi martori ai crimei de la Mangalia, care a șocat întreaga țară, unde două colege de cameră care lucrau pe litoral s-au certat în toiul nopții, iar una dintre ele a ucis-o pe cealaltă, au povestit ce au auzit în camera fetelor.

Potrivit Antena 3 CNN, în jurul orei 03:00 dimineața, cei doi angajați au auzit țipete din camera celor două fete, au mers să vadă ce se întâmplă, dar până la urmă nu s-au lămurit foarte tare. Una dintre cele două fete a ieșit și le-a spus că dormeau. Cei doi s-au retras în cameră, după care a doua zi nu au mai văzut-o pe colega lor, Alina.

Acum, ceștia regretă și spun că dacă intervenția lor ar fi putut face diferența dintre viață și moarte, mai ales că Alina ar fi agonizat timp de 30 de minute. 

CITEȘTE ȘI       -      Culisele crimei din Mangalia, dezvăluite de procuror. ”Am observat o persoană speriată şi, cred eu, care a dus lipsa empatiei în familie, în copilărie”

Reamintim că trupul Alinei a fost găsit, la sfârșitul săptămânii trecute, într-un parc din orașul Mangalia. Fata ar fi fost ucisă de colega ei de apartament, cu care se certa deseori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel