Doi migranţi din Pakistan reţinuţi la frontiera din Suceava

Doi migranţi din Pakistan au fost depistaţi şi reţinuţi de poliţiştii de frontieră suceveni, după ce au încercat să intre ilegal pe teritoriul României.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (STPF) Suceava, Ilie Poroch Seriţan, în cadrul unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii migraţiei ilegale declanşate la nivelul Sectorului Poliţiei de Frontieră (SPF) Brodina din cadrul ITPF Sighetu Marmaţiei, au fost depistaţi pe direcţia localităţii sucevene Falcău două persoane care se deplasau de la frontiera de stat spre interiorul ţării.

Persoanele în cauză nu vorbeau limba română şi nu îşi justificau prezenţa în zonă, fapt pentru care au fost conduse la sediul SPF Brodina în vederea continuării cercetărilor.

În cadrul verificărilor preliminare, poliţiştii de frontieră au stabilit că persoanele în cauză sunt doi cetăţeni din Pakistan, în vârstă de 25, respectiv 32 de ani.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în această cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar conform procedurilor legale, cei doi cetăţeni pakistanezi au fost preluaţi, conform acordului de readmisie, de către autorităţile de frontieră ucrainene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel