Doi tineri inculpați în legătură cu împușcăturile de la parada echipei Kansas City Chiefs după victoria la Super Bowl

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

"Sunt așteptate acuzații suplimentare în viitor", pe măsură ce ancheta poliției continuă, au adăugat autoritățile.

 

Focurile de armă trase în fața unei foste gări din apropiere din Kansas City, Missouri, au făcut ca mulțimea de fani ai echipei de fotbal american să fugă miercuri pentru a se pune în siguranță.

O persoană - un DJ de la un post de radio local, pe nume Lisa Lopez-Galvan - a fost ucisă și peste 20 au fost rănite. Trei suspecți au fost arestați în urma incidentului.

Tribunalul de familie din comitatul Jackson a precizat că cei doi tineri care au fost inculpați au fost reținuți în Centrul de detenție pentru minori al comitatului "pentru acuzații legate de arme de foc și rezistență la arestare".

"Sunt așteptate acuzații suplimentare în viitor", pe măsură ce ancheta poliției continuă, au adăugat autoritățile.

Mai mult de jumătate dintre victimele atacatorilor de miercuri aveau, de asemenea, vârste sub 16 ani, a precizat joi poliția.

Împușcăturile din fața Union Station au avut loc în ciuda prezenței a peste 800 de polițiști care se aflau în clădire și în zona înconjurătoare

Un alt tânăr, care a fost arestat mai devreme, a fost eliberat după ce polițiștii au stabilit că nu a fost implicat.

Împușcăturile din fața Union Station au avut loc în ciuda prezenței a peste 800 de polițiști care se aflau în clădire și în zona înconjurătoare.

Vedetele echipei Kansas City Chiefs au reacționat cu groază după împușcături.

Fundașul vedetă al echipei Chiefs, Patrick Mahomes, a scris pe X: "Ne rugăm pentru Kansas City", la scurt timp după atac, în timp ce Travis Kelce, un fundaș al echipei Chiefs și iubitul lui Taylor Swift, a spus miercuri într-o declarație: "Am inima frântă de tragedia care a avut loc astăzi".

"Inima mea este alături de toți cei care au ieșit să sărbătorească alături de noi și care au fost afectați. KC, înseamnă totul pentru mine", a mai completat acesta.

Parada sărbătorea victoria echipei Chiefs în fața celor de la San Francisco 49ers, 25-22 în prelungiri, la cel mai urmărit eveniment sportiv din America, Super Bowl, conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel