Doliu în ALDE, după un accident groaznic. Un tânăr de 28 de ani i-a lovit în plin. Consilierul și fiica lui de 10 ani au murit

Un consilier local ALDE și fiica sa, de doar 10 ani, au murit sâmbătă într-un grav accident rutier. Consilierul se întorcea de la mare cu familia sa. 

În vârstă de 36 de ani, Marius Cernescu se întorcea, alături de soție și fiică, de la mare, atunci când au fost implicați în accidentul provocat de un tânăr de 28 de ani.

Potrivit unor surse, mașina consilierului Cernescu a fost spulberată de un alt autoturism, condus de un tânăr de 28 de ani, din comuna Movila (Ialomița), care a depășit peste linia continuă, scrie monitorulsv.ro

În urma impactului violent, o mașină a ajuns pe câmp și cealaltă s-a răsturnat pe șosea. Fiica lui Marius Cernescu a fost găsită cu multiple răni și fără viață. Consilierul încă trăia, a fost preluat de un elicopter SMURD, dar nu a supraviețuit. 

Soția lui Marius a supraviețuit și se află la spital. La spital au mai ajuns încă două persoane. 

”Sunt șocat... Aseară am vorbit cu el, a fost patru zile la mare cu familia, să se relaxeze, iar acum se întoarcea acasă pentru că aveam de finalizat dosarele pentru depunerea candidaturilor la Primărie. E cumplit ce li s-a întâmplat... era un tânăr muncitor și serios, care a pus pe picioare o afacere și reușise să o facă să meargă, cât să le asigure traiul”, a declarat Dan Roibu, coleg de partid și în Consiliul Local cu Marius Cernescu, conform sursei citate. 

Mesaje dureroase au curs pe pagina de Facebook a lui Marius: 

E groaznic, cuvintele sunt de prisos... Întâmplător am avut ocazia să-l cunosc pe acest tânăr, Marius Cernescu, un om deosebit, săritor, gata oricând să ajute. Bunul Dumnezeu să-i ierte şi cu drepţii să-i odihnească. Iar pe soţia şi familia lui, să-i întărească într-un asemenea moment foarte greu şi dureros. Sincere condoleanţe. 

Drum lin împreună cu fiica ta... Ai fost un Om Minunat. Condoleanțe Familiei. 

Condoleanțe! Ne vei lipsi Marius Cernescu. Sper ca tu și fiica ta să aveți un drum lin spre Rai!!

Odihnește-te în pace prieten drag!

Dumnezeu să-l odihnească în mijlocul sfinților! Un om de o calitate extraordinară, un suflet drag nouă. Odihnește-te în pace suflet drag. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel