Doliu în fotbalul românesc. A murit fostul mare antrenor Jackie Ionescu - Video

Foto cu rol ilustrativ: Freepik
Foto cu rol ilustrativ: Freepik

Fostul mare antrenor de fotbal Ion V. Ionescu, cunoscut drept Jackie Ionescu, a murit luni. 

Fostul antrenor al echipei Poli Timişoara a rămas în istoria fotbalului românesc ca "fiind singurul antrenor din țară care a antrenat echipe în toate eşaloanele fotbalistice, de la campionatul comunal, judeţean, orăşenesc, Divizia C, B, A, lot naţional, copii, juniori şi tineret", conform FRF. 

Când va avea loc înmormântarea

"Cel cunoscut ca „Jackie” Ionescu a evoluat în cariera de jucător la Poli Timișoara, Progresul Sibiu, Sportul Studențesc și Victoria București. Ca antrenor, a pregătit mai multe echipe importante: Poli Timișoara, Jiul Petroșani, CFR Timișoara, UTA, CSM Reșița, Aurul Brad, Corvinul Hunedoara, Sportul Studențesc, Progresul București.

A fost câștigător al Cupei României cu Poli Timișoara în 1980, învingând-o pe Steaua, 2-1. Acesta e ultimul trofeu cucerit de timișoreni. Fostul antrenor a publicat de-a lungul carierei sale și 5 cărți. Înmormântarea lui Ion V. Ionescu va avea loc miercuri, pe 3 iulie, de la ora 15:00, la cimitirul din Calea Șagului. Condoleanțe familiei și celor apropiați. Dumnezeu să îl odihnească în pace!", a transmis FRF, într-un comunicat.

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel