Doliu în lumea academică. Momcilo Luburici, fondator al Universității Creștine Dimitrie Cantemir, a murit

Senatul Universității Creștine Dimitrie Cantemir din București a anunțat  trecerea în neființă a  prof. univ. dr. Momcilo Luburici, fondator al Universității.

„Întregul personal al Universității Creștine Dimitrie Cantemir, care i-a cunoscut personalitatea, profesionalismul și înalta ținută morală, îi aduce un ultim omagiu! Dumnezeu să-l odihnească în pace!”.

Cu o carieră de excepție în domeniul educației superioare, prof. univ. dr. Momcilo Luburici, fondator al Universității Creștine „Dimitrie Cantemir”, și-a dedicat o viață întreagă promovării excelenței academice și dezvoltării instituționale.

„Cu profundă durere, ne exprimăm condoleanțele sincere cu privire la trecerea în eternitate a Domnului Președinte al Universității Creștine „Dimitrie Cantemir”, prof. univ. dr. Momcilo Luburici. (...) Cu o viziune clară și o pasiune de neegalat, a condus universitatea către înalte standarde de performanță. Pierderea Domniei Sale lasă un gol imens în întreaga comunitate academică

În memoria Domnului Președinte prof. univ. dr. Momcilo Luburici, ne angajăm să continuăm munca Sa și să menținem înălțimea standardelor academice pe care le-a încurajat și le-a susținut”, a transmis comunitate academică a Facultății de Științe Juridice și Administrative, din cadrul Universității Creștine „Dimitrie Cantemir” din București.

În anul 1990 a fondat Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir care în 33 de ani de activitate a dat peste 80.000 de absolvenți cu licență, peste 15.000 de absolvenți de Master și câteva mii de doctori în diverse profesii. Numărul cel mai mare de absolvenți a fost de specialiști în drept. Mulți absolvenți au ocupat și ocupă demnități publice în toate sectoarele juridice.

Slujba de înmormântare va avea loc vineri, ora 12 la Cimitirul Belu în București, arată un anunț al Universității Creștine Dimitrie Cantemir.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel