Doliu în lumea sportului românesc. A murit antrenorul de natație Adrian Cherciu

Sursa foto: https://www.freepik.com/, @jannoon028
Sursa foto: https://www.freepik.com/, @jannoon028

A murit Adrian Cherciu, un mare antrenor de natație.

Anunțul morții lui Adrian Cherciu a fost anunțat de prietenul său apropiat, Adrian Gavriliu, pe o rețea socială. Acesta a scris un text emoționant, care a subliniat importanța pe care a avut-o antrenorul Adrian Cherciu cu privire la cei din jurul său, ”cel prin mâna căruia au trecut cei mai buni săritori în apă din ultimii 20 de ani”.

Primul antrenor al lui Constantin Popovici, cel prin mâna căruia au trecut cei mai buni săritori în apă din ultimii 20 de ani

”Lacrimi pentru Adrian Cherciu. Adilă, cum îi ziceam…sau Mamulos, ne-a părăsit. Antrenorul care a livrat sportivi pe bandă rulantă săriturilor în apă din România a încetat din viață în urma unei complicații, în doar trei săptămâni.

Primul antrenor al lui Constantin Popovici, cel prin mâna căruia au trecut cei mai buni săritori în apă din ultimii 20 de ani iși face ieșirea din scenă în plină desfășurare a JO”, a scris Adrian Gavriliu, prieten al lui Adrian Cherciu, într-o postare pe o rețea socială.

Contribuție importantă în dezvoltarea natației din România

Adrian Cherciu a avut o carieră în care s-a dedicat în formarea și motivarea tinerilor sportivi. Adrian Cherciu a avut o contribuție importantă în dezvoltarea natației românești, aducându-și aportul la succesul multor sportivi de-a lungul timpului. Adrian Cherciu a fost atrenor în cadrul clubului CSS Triumf București și a făcut parte din Federația Română de Natație și Pentatlon Modern.

Adrian Cherciu a antrenat numeroși tineri sportivi, responsabil de formarea tinerilor săritori în apă

De-a lungul carierei sale, Adrian Cherciu a antrenat sportivi de la diferite cluburi, printre care amintim și Clubul Sportiv Navi, acolo unde a fost responsabil de formarea tinerilor săritori în apă.

În anul 2018, sub îndrumarea sa, România a câștigat prima medalie de bronz la platformă sincron la un Campionat Mondial de sărituri în apă

În anul 2018, sub îndrumarea sa, România a câștigat prima medalie de bronz la platformă sincron la un Campionat Mondial de sărituri în apă, o realizare excepțională pentru sportul din România. ”Am ales meseria de antrenor pentru că îmi place să antrenez copiii!”, declara Adrian Cherciu în urmă cu mai mulți ani.

Club Sportiv Navi, mesaj de condoleanțe: Este o mare pierdere pentru lumea natației și pentru echipa Navi

Club Sportiv Navi a transmis, pe o rețea socială, un mesaj de condoleanțe:  

”Lacrimi pentru AdițaColegul nostru, Adrian Cherciu, a plecat dintre noi in aceasta dimineata. Intors recent de la Campionatele Europene de sarituri in apa, a incetat din viata, dupa o lupta de 3 saptamani, in urma unor complicatii de sanatate.

Unul dintre cei mai pasionati antrenori de sarituri in apa, care a fost alaturi de mii de copii care au facut primul pas intr-un bazin de inot si a indrumat multe generatii de copii catre performanta. Antrenorul care a adus prima medalie cucerită de România la un Campionat Mondial de sărituri în apă. Este o mare pierdere pentru lumea natatiei si pentru echipa Navi. Adița, o sa ne lipseasca glumele tale facute pe marginea bazinului.”

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel