Doliu în lumea teatrului. A murit actorul Mihai Răducu

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Este doliu în lumea teatrului, după ce actorul Mihai Răducu a murit.

Un anunț trist a cutremurat lumea teatrului. Pe pagina de Facebook a actorului Mihai Răducu un mesaj anunță că acesta a trecut la cele veșnice. Fanii actorului sunt șocați de veste.

"Astăzi (marți, 21 august) în jurul orei 14, actorul Mihai Răducu a trecut la cele veșnice. Mâine revenim aici pentru cei care vor sa afle detalii despre ceremonia de înmormântare. Dumnezeu sa-l odinească! P.s. dacă exista rude apropiate care văd acest mesaj, va rugam sa ne scrieți pe messenger sau aici", se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook a actorului Mihai Răducu.

Foto: Captură Facebook Mihai Raducu

Apoi, apare un alt mesaj, postat astăzi, 22 august, în care se anunță că cei care vor să îi aducă un omagiu actorului pot merge la Capela Cimitirului Ghencea Civil. Deocamdată nu se știe din ce cauză a murit actorul.

"Cei care vor să aducă un omagiu prietenului, colegului, actorului Mihai Răducu, pot veni vineri, 23 august, între orele 15:00-20:00 la Capela Cimitirului Ghencea Civil, B-dul Ghencea nr. 18, unde va fi depus sicriul cu corpul neînsuflețit al actorului. Înmormântarea va avea loc sâmbătă, de la ora 13:00, la același cimitir. Dumnezeu să îl odihnească!", se arată într-un alt mesaj postat pe pagina de Facebook a actorului.

Foto: Captură Facebook Mihai Raducu

Reacțiile fanilor

Potrivit comentariilor de la cele două postări, fanii par șocați de această veste.

"Un om discret, modest...Ne mor prea devreme colegi foarte tineri... Dumnezeu sa-l ierte!", a scris o femeie.

"Neașteptată veste! Dumnezeu să-l odihnească!", a scris altcineva.

"Odihnă veșnică dragă prietene. Să-ți fie țărâna ușoară", a scris un bărbat.

"Noi, în liceu, îl poreclisem "ruța" (rață în maghiară). Nu mă întrebați de ce, avea picioare drepte ... Rămâne dragul nostru care visa teatrul. Dintre multele nedreptăți ale vieții este și aceasta, cea că ne-a părăsit", a scris un alt bărbat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel