DOLIU în presa din România. Jurnalistul Cristian Marinescu a murit

DOLIU în presa din România. Jurnalistul Cristian Marinescu a murit / Foto: Pixabay, de Jeremy Kyejo
DOLIU în presa din România. Jurnalistul Cristian Marinescu a murit / Foto: Pixabay, de Jeremy Kyejo

A murit jurnalistul Cristian Marinescu.

Lumea presei din România este în doliu. Jurnalistul sportiv Cristian Marinescu a murit, miercuri, la vârsta de 66 de ani, scrie jurnaluldearges.ro.

Ziaristul ar fi avut cu probleme grave de sănătate, fiind diagnosticat cu diabet. Această boală i-a provocat o cangrenă la piciorul drept, care i-a fost amputat. În ultimele zile, jurnalistul a fost internat la Spitalul din Mioveni, iar apoi a fost transferat la Spitalul Județean Pitești. Acolo s-ar fi infectat cu COVID-19.

Cine a fost Cristian Marinescu

Cristi Marinescu a fost un jurnalist foarte apreciat. El a lucrat mai bine de un deceniu ca ziarist la Jurnalul de Argeș, fiind apoi corespondent Argeș la Gazeta Sporturilor. Admirator al sportului, Cristi a făcut handbal de performanță și a activat, apoi, ca portar și arbitru. Trupul neînsuflețit al jurnalistului va fi depus la Biserica Mavrodolu, din Pitești

Jurnalista Mona Constantinescu a murit

Mona Constantinescu, jurnalist, s-a stins din viață pe 12 ianuarie.

”Cu durere în suflet vă anunţ că astăzi, 21 ianuarie 2022, mama mea, Constantinescu Monika, a trecut la cele veşnice. Trupul neînsufletit va fi depus la Casa Mortuară a Cimitirului Central. Cei care doresc să îşi ia rămas bun pot veni până duminică, când va avea loc înmormântarea. Dumnezeu să te odihnească, scumpa mea mama şi să veghezi asupra mea de acolo de sus!”, a transmis fiul acesteia.

Mona Constantinescu, în vârstă de 66 de ani, a activat la Radio România Actualități, a lucrat la Neptun TV, dar și în presa scrisă din Constanța.

Radu Dobrițoiu a scris pe contul său de Facebook următorul mesaj: „Mona Constantinescu, colega mea din Constanţa a plecat într-o redacţie din ceruri! Am colaborat cu ea ani de zile, om minunat, generos, o colegă pe care te puteai baza, o profesionistă și o voce recunoscută în jurnalismul dobrogean şi naţional. Mona Constantinescu s-a alăturat echipei Radio România Actualități la începutul anilor 2000 și s-a dedicat radioului până de curând, când s-a pensionat. Dumnezeu să îţi mângâie familia draga mea colegă! Drum lin spre lumină! Dumnezeu să te odihnească!” Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.5.3
pixel