Doliu în PSD. Simona-Maya Teodoroiu, fost judecător al CCR și deputat, a murit

Simona Maya Teodoroiu Foto: Facebook
Simona Maya Teodoroiu Foto: Facebook

Este doliu în PSD: a murit Simona-Maya Teodoroiu. 

"Doamna deputat Simona-Maya Teodoroiu a fost un model de implicare și dedicare, de profesionalism și integritate. Simona Maya-Teodoroiu va rămâne în memoria noastră ca un exemplu de excelență în domeniul juridic, precum și ca o persoană de o calitate umană excepțională.

Simona-Maya Teodoroiu a fost expert guvernamental în Departamentul de Integrare Europeană în perioada 1998-2001 și a lucrat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe. A făcut parte din delegația României la Curtea Permanentă de Arbitraj de la Haga în perioada 2002-2009. De asmenea, a fost judecător la Curtea Constituţională în perioada 2015-2019, ulterior fiind pentru câteva luni agent guvernamental al României la CEDO.

Născută pe 9 iulie 1969, Simona-Maya Teodoroiu, doctor în drept civil, a fost conferenţiar universitar la SNSPA şi cercetător al Academiei Române, a fost secretar de stat la Ministerul Justiţiei, magistrat asimilat la Consiliul Superior al Magistraturii şi membru al Consiliului Naţional de Integritate.

În 2020, Simona-Maya Teodoroiu a candidat la Camera Deputaţilor pe listele PSD Prahova și a devenit colega noastră. A fost vicepreședinte al Comisiei pentru drepturile omului, culte și problemele minorităților naționale, membru al Comisiei juridice, de disciplină și imunități și a fost membru al Grupurilor parlamentare de prietenie cu Republica Franceză, Republica Letonia și Regatul Țărilor de Jos.

Împărtășim durerea celor rămași în urmă și ne exprimăm întreaga compasiune în aceste clipe grele. Sufletul ei să-și găsească liniștea, iar memoria ei să rămână vie în inimile noastre. Dumnezeu să o odihnească în pace!

Trupul neînsuflețit al Simonei-Maya Teodoroiu va fi depus azi, începând cu ora 15:00 până mâine la ora 12:00, la Biserica Spirea Nouă (Str. Puișor 59) din București, pentru cei care vor să îi aducă un ultim omagiu.

Înmormântarea va avea loc vineri, la ora 12:00, la Biserica Ungureni, Craiova (Str. Ana Ipătescu, nr. 90, Craiova)", arată deputatul Ciprian-Constantin Șerban, liderul Grupului Parlamentar al PSD. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel