Doliu la "Chefi la cuțite". Rikito Watanabe: Nu știu să explic și sunt încă în stare de șoc - Foto

 Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Este doliu la "Chefi la cuțite".

Este doliu în cadrul emisiunii "Chefi la cuțite". Mama lui Rikito Watanabe, asistentul juraților, a murit la doar 51 de ani. Tristul anunț fost făcut de către Rikito Watanabe pe rețelele de socializare. Aceasta fusese internată într-un centru special și, cu toate că părea că se simte mai bine, a murit. Rikito plecase special pentru mama lui în Japonia, după o lungă perioadă în care nu și-a vizitat familia, scrie Antena3.ro.

"Rest in pace mama… cu vârstă de 51 de ani. 13.10.2023. Nu știu să explic și sunt încă în stare de șoc și de asta eu sunt plecat în Japonia. Mulțumesc frumos pentru toate mesajele, apreciez mult de tot. Doar că mental încă nu sunt prea bine, revin în câteva zile" a spus Rikito.

"Tot timpul nu uitați să spuneți: te iubesc!"

Rikito Watanabe a transmis și un mesaj pentru cei care încă își au părinții în viață.

"Tot timpul nu uitați să spuneți "Te iubesc", "Mulțumesc" și dacă ai făcut o greșeală "Scuze" părinților. Poate că pare mult, dar este cu dragoste, te rog frumos să înțelegi că eu eram copil și nu înțelegeam înainte. Dar după pierdere…Am înțeles cu tot capul și corpul', a scris Rikito Watanabe, pe Instagram.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel