Dominique Strauss-Kahn a angajat o echipă de bărbaţi pentru curăţenie în apartamentul din New York. Cum arată „închisoarea“ de lux a fostului şef al FMI - GALERIE FOTO

Dominique Strauss-Kahn a angajat o echipă formată doar din bărbaţi pentru curăţarea apartamentului din Manhattan unde locuieşte în aşteptarea procesului intentat pentru presupusa agresare sexuală a unei cameriste, informează New York Post, în ediţia online.

În loc de tradiţionalele cameriste, doi bărbaţi în salopete au făcut curăţenie marţi în apartamentul luxos pentru care Strass-Kahn plăteşte o chirie de 50.000 de dolari pe lună, transmite Mediafax. Echipa angajată de Strauss-Kahn a aspirat aleile, a lustruit geamurile şi a transportat gunoiul. În paralel, soţia şi fiica fostului director al FMI au aranjat biroul acestuia.

Se pare că locuinţa urmează să fie supusă unor modificări majore, o femeie de la o companie de renovare din Queens venind la apartament marţi după-amiază pentru o discuţie cu Strauss-Kahn. Proprietarul apartamentului, Piotr Bogusz, a refuzat să facă vreun comentariu.

Fratele lui Strauss-Kahn, Marc-Olivier, director la Banque de France, l-a vizitat la New York la sfârşitul săptămânii trecute.

Citeşte şi:

Prietenii lui Strauss-Kahn au propus un acord familiei cameristei

Dominique Strauss-Kahn devine noua atracţie turistică a oraşului New York

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel