Dominique Strauss-Kahn a părăsit încătuşat comisariatul din Harlem

strauss
strauss

Dominique Strauss-Kahn a părăsit duminică, în jurul orei 23:00 (3.00 GMT), încătuşat, comisariatul de poliţie din New York unde a fost deţinut, pentru o destinaţie necunoscută.

Şeful Fondului Monetar Internaţional, având un aer obosit după aproximativ treizeci de ore de la arestarea lui la bordul unui avion al Air France, a ieşit din clădirea situată în cartierul Harlem după care s-a urcat în spatele unei maşini de poliţie înconjurat de doi poliţişti. El nu a adresat niciun cuvânt mulţimii de jurnalişti care aştepta ca el să iasă încă înainte de căderea nopţii şi inculparea lui pentru tentativă de viol contra unei cameriste într-un hotel newyorkez, informează Agerpres.

Printre altele, poliţia din New York a obţinut un nou mandat pentru a examina îmbrăcămintea şefului FMI, Dominique Strauss-Kahn, acuzat de agresiune sexuală, în căutarea de noi urme de ADN, a declarat duminică un purtător de cuvânt al Departamentului de poliţie din New York. Urmele de ADN căutate ar putea fi "păr, spermă" sau altele, a precizat el, adăugând că poliţia vrea să mai obţină altul pentru a proceda la o examinare corporală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel