Donald Trump "câștigă" alegerile primare din Nevada fără a fi pe buletinul de vot. Americanii, un mesaj pentru plecarea lui Nikki Haley

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Nikki Haley a suferit marți o înfrângere jenantă în fața rivalului Donald Trump în alegerile primare republicane din Nevada, chiar dacă acesta nu se afla pe buletinul de vot.

Nikki Haley a suferit marți o înfrângere jenantă în fața rivalului Donald Trump în alegerile primare republicane din Nevada, chiar dacă acesta nu se afla pe buletinul de vot.

Fostul guvernator al Carolinei de Sud a pierdut cu aproape 27 de puncte în fața opțiunii "niciunul dintre acești candidați", o opțiune oferită alegătorilor din The Silver State în prima dintre cele două competiții primare din această săptămână.

Haley nu a făcut campanie în acest stat, spunând că alegerile au fost "aranjate" în favoarea fostului președinte, care se află pe buletinul de vot pentru adunarea de joi.

"O noapte proastă pentru Nikki Haley. Pierde cu aproape 30 de puncte în Nevada în fața variantei 'niciunul dintre acești candidați' "

Înfrângerea în cursa în care Trump nici măcar nu a concurat este o lovitură zdrobitoare pentru fostul ambasador al Națiunilor Unite, care încă se luptă să găsească o cale spre nominalizarea republicană.

Alegerile primare fără miză, de marți seară, nu au niciun impact asupra cursei pentru delegați, dar alegătorii și-au făcut auzită vocea prin alegerea simbolică a candidatului republican de frunte.

Cursa a fost anunțată la ora 21:00, iar 60,4 % dintre alegători au ales "niciunul dintre acești candidați" și 33,2% au ales-o pe Haley, cu aproximativ 50% din voturi raportate.

"O noapte proastă pentru Nikki Haley. Pierde cu aproape 30 de puncte în Nevada în fața variantei 'niciunul dintre acești candidați' ", a remarcat Trump pe Truth Social marți seară. "Priviți, în curând ea va revendica Victoria!", a mai adăugat Trump.

Joi, Partidul Republican din Nevada va găzdui o adunare electorală în care Trump este singurul candidat viabil - și este de așteptat să plece cu toți delegații statului, conform Daily Mail.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel