Donald Trump devine din ce în ce mai bogat, după ce averea i-a scăzut în timpul președinției

Facebook Donald J Trump
Facebook Donald J Trump

După ce a părăsit Casa Albă, averea lui Donald Trump a continuat să crească, președinția fiind nocivă finanțelor magnatului. 

La mai bine de un an de la terminarea mandatului și în timp ce contestă încă la alegerile din 2020, fostului președinte Donald Trump i-a crescut valoarea netă până la pragul de 3 miliarde de dolari, potrivit unor cifre noi publicate de Forbes.

Când Trump a candidat pentru președinte în 2016, averea sa netă se ridica la 4,5 miliarde de dolari, scrie CNN. Acest număr a scăzut constant în timpul mandatului său, până la 2,1 miliarde de dolari în 2020. Averea lui a crescut marginal, la 2,4 miliarde de dolari, în 2021, primul său an în afara mandatului.

Cum se explică averea lui Trump?

Potrivit Forbes, creșterea se bazează pe lansarea Truth Social, compania de social media fiind proiectată ca o alternativă conservatoare a Twitter. 

”Donald Trump, maestru al reinventării, are un nou titlu: antreprenor în tehnologie. Este ceva nou pentru bărbatul de 75 de ani, care nici măcar nu folosește e-mailul, preferând în schimb să mâzgălească note cu markerul, dar nu-l deranjează să intre în proiecte în care are puțină experiență anterioară, iar acest proiect ar trebui să se dovedească mult mai profitabil decât președinția. De fapt, i-a crescut deja averea netă cu 430 de milioane de dolari”, a scris Dan Alexander, de la Forbes. 

Ceea ce este remarcabil în acest fapt este că, prin aproape orice măsură independentă, Truth Social pornește o luptă. Doi directori de top și-au părăsit posturile recent, potrivit Reuters, iar aplicația a intrat rapid în derivă în ceea ce privește descărcările din magazinul de aplicații Apple. Timpul de așteptare pentru a fi admis în aplicație este de șase săptămâni. 

Legătura dintre Trump și Putin

Fostul preşedinte american Donald Trump pare ca vrea să fie noul sfătuitor al liderului de la Kremlin. Acesta l-a îndemnat pe şeful statului rus Vladimir Putin, în plin război în Ucraina, să dezvăluie informaţii potenţial compromiţătoare de care el ar dispune cu privire la fiul actualului preşedinte american Joe Biden, Hunter, informează Agerpres, citând AFP. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel