”Donald Trump este în frunte, deși Kamala Harris a reușit o performanță incredibilă”. Bogdan Chirieac, ipoteză despre alegerile din SUA

Colaj capturi de ecran / Foto: Video Youtube PBS NewsHour / Kamala Harris
Colaj capturi de ecran / Foto: Video Youtube PBS NewsHour / Kamala Harris

Se intensifică cursa pentru Casa Albă din Statele Unite ale Americii.

Analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre alegerile prezidențiale din Statele Unite ale Americii.

„Deocamdată, Donald Trump are în majoritate electoratul american de partea sa. Deci, sigur că da, doamna Kamala Harris a recuperat foarte mult, după ce și-a anunțat candidatura care i-a și fost acceptată oficial.

Ea va fi consfințită, înțeleg, și în două săptămâni, apoi la congresul Partidului Democrat de pe 20-21 august de la Chicago. Deci, democrații au primit o a doua șansă, dar, deocamdată, în sondaje Trump este în continuare înainte și Kamala Harris se spune că ar putea câștiga votul popular, dar știm că alegerile americane nu se desfășoară pe vot direct, ci indirect, și atunci Trump ar câștiga în statele 'swing states', cele care votează ba republicani, ba democrați, și și-ar asigura un număr foarte mare de mari electori.

Foto: Agerpres - Donald Trump

Deci, deocamdată Kamala Harris este cu a doua șansă în continuare și Partidul Democrat este cu a doua șansă în alegerile americane. Cum va hotărî Donald Trump să joace această campanie? Înțeleg, 4 septembrie la FoxNews, la republicani, la postul de televiziune care a sprijinit republicanii are loc a doua confruntare, cu un candidat democrat, a lui Donald Trump. Prima, după cum ne aducem aminte, a fost la CNN în iunie, care a și dus la retragerea lui Joe Biden.

Atacurile fostului președinte Donald Trump

Mă aștept să atace la persoană, Donald Trump asta face și face bine. Atacă direct în toate punctele de vedere și campania este în continuare foarte strânsă, dar Donald Trump, repet, în opinia celor care se ocupă îndeaproape de această campanie, este în frunte deși Kamala Harris a reușit o performanță incredibilă. A strâns fonduri de 310 de milioane de dolari doar în luna iulie, de când și-a anunțat candidatura, mai mult de dublu decât a reușit Donald Trump”, a precizat analistul politic, în direct la Antena3CNN.

Campania lui Joe Biden, președintele SUA, transformată în cea a vicepreședintei Kamala Harris, a strâns 310 milioane de dolari în luna iulie. Suma strânsă de Harris este mai mult decât dublă față de cele aproape 139 de milioane de dolari strânse de fostul președinte Donald Trump.

Foto: Agerpres - Kamala Harris

Conform cifrelor publicate de ambele campanii în această săptămână, campania vicepreședintei și a altor comitete afiliate are 377 de milioane de dolari în numerar, față de fondul de 327 de dolari al lui Trump, obținând astfel un avantaj de 50 de milioane de dolari.

Campania viceprepreședintei a declarat, conform POLITICO, că două treimi din totalul din iulie au provenit de la primii donatori, iar majoritatea sumei a fost strânsă din donații de 200 de dolari sau mai puțin, de asemenea, că a înregistrat o creștere în rândul donatorilor din generația Z și din generația milenialilor, un electorat pe care Biden s-a străduit să îl entuziasmeze.

Află mai multe aici: Campania Kamalei Harris a strâns peste 300 de milioane de dolari în iulie, cu mult peste cea a lui Donald Trump

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

acest articol reprezintă o opinie;

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel