Donald Trump, foc și pară după ce a auzit că Regina Elisabeta a II-a îl considera „necioplit”

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Donald Trump s-a înfuriat atunci când a auzit că Regina Elisabeta a II-a l-ar fi considerat „necioplit”.

Donald Trump a respins cu furie joi afirmația potrivit căreia Regina Elisabeta a II-a l-a considerat „necioplit”. Acesta s-a descris în schimb drept „președintele favorit” al regretatei regine a Marii Britanii.

Reacția fostului președinte american vine după ce scriitorului Craig Brown a scris într-o biografie a Reginei Elisabeta a II-a că suverana îl considera „necioplit” pe actualul candidat republican la Casa Albă, asta deși de-a lungul timpului Trump a vorbit frecvent despre admirația sa pentru Elisabeta a II-a, scrie Politico.

VEZI ȘI: Donald Trump își lansează propria platformă de criptomonede, deși când era președinte le numea "escrocherie"

Ce a scris Craig Brown



„Pe parcursul domniei ei, Majestatea Sa a avut întâlniri cu numeroși lideri controversați, inclusiv cu Bashar al-Assad, cu Robert Mugabe, Idi Amin, Donald Trump, împăratul Hirohito sau Vladimir Putin”, a scris Brown în cartea sa.

El a continuat: „Este posibil să nu fi găsit compania lor plăcută, iar la plecarea lor, e posibil să fi și vorbit în mod discret despre acest lucru. La câteva săptămâni după vizita președintelui Trump, de exemplu, ea i-a spus unui invitat la prânz că l-a găsit „foarte necioplit”: îi displăcea în special felul în care nu se putea opri să se uite peste umărul ei, ca și cum ar fi în căutarea altor persoane mai interesante”.

VEZI ȘI: Donald Trump, discurs din spatele geamului anti-glonț la primul miting electoral în aer liber de după atentat

Reacția lui Donal Trump



Donald Trump a întâlnit-o pentru prima dată pe Regina Elisabeta a II-a în 2018. Atunci vizita sa de stat în Marea Britanie a fost umbrită de proteste. Ulterior,  fostul președinte al Statelor Unite a mers din nou în Marea Britanie în luna noiembrie. Acum el a respins categoric afirmațiile lui Brown, pe care l-a numit „un nemernic”

"Nu am idee cine e autorul, dar lucrurile au stat fix invers. Am avut o relație grozavă cu regina. Ea m-a plăcut și eu am plăcut-o. Am stat ore întregi la o cină de stat. A fost o femeie fantastică. În fapt, cred că e regretabil că un astfel de nemernic poate să scrie un articol complet fals. Eu mereu am auzit opusul. Am auzit că eram președintele ei preferat și ați auzit-o și voi. O spunea unui număr mare de oameni”, a susținut fostul președinte american Donald Trump, vizibil iritat de cele scrise de scriitorul Craig Brown.

VEZI ȘI: Atacurile lui Trump asupra lui Harris alimentează temeri că ar putea contesta rezultatul alegerilor dacă va pierde

Donald John Trump este un om de afaceri și politician american, care a fost cel de-al 45-lea președinte al Statelor Unite între 2017 și 2021. Înainte de a intra în politică, a fost om de afaceri și de televiziune. În acest an el candidează din nou în cursa de la Casa Albă. Reamintim că Donad Trump a pierdut alegerile prezidențiale din 2020 în fața lui Joe Biden, dar a refuzat să admită înfrângerea.

Donald Trump are cinci copii din trei căsătorii și opt nepoți. Primele sale două căsătorii s-au terminat prin divorțuri care au fost intens mediatizate în presa de scandal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel