Donald Trump le-a dat "undă verde" republicanilor pentru a opri finanțarea Ucrainei, susține Nancy Pelosi

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Descriindu-l pe Trump ca fiind "grotesc", fosta președintă a Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, a mai spus că acesta este "prieten" cu Vladimir Putin, pe care l-a descris ca fiind "pur și simplu o persoană foarte rea".

Descriindu-l pe Trump ca fiind "grotesc", fosta președintă a Camerei Reprezentanților, Nancy Pelosi, a mai spus că acesta este "prieten" cu Vladimir Putin, pe care l-a descris ca fiind "pur și simplu o persoană foarte rea".

Un nou pachet de finanțare din partea SUA pentru Kiev a trecut de Senat, dar se confruntă cu opoziția în Camera Reprezentanților din partea republicanilor de linie dură, care doresc măsuri suplimentare pentru a opri un flux record de imigranți care sosesc din Mexic.

Discutând despre Donald Trump, Nancy Pelosi a declarat pentru Yalda Hakim de la Sky News: "El s-a aventurat pe scena globală prin simpatia sa pentru Putin".

Veteranul democrat a adăugat că Trump "practic le dă undă verde republicanilor din Congres pentru a bloca această finanțare a războiului", al cărui scop este de a aduce "victoria mai repede, cu mai puține vieți pierdute de ambele părți".

Dar este "inutil" să vorbești cu Trump "pentru că el este pur și simplu într-o lume a lui", a adăugat ea.

Când a discutat dacă va recâștiga Casa Albă în noiembrie, Pelosi a spus că se îndoiește.

"A câștigat o dată, așa că oamenii spun că ar putea câștiga din nou. "Eu nu cred că este așa", a spus ea. 

Putin și Navalnîi

În ceea ce-l privește pe Vladimir Putin, ea a spus: "Este bolnav? Este nebun? Iar răspunsul pe care îl primesc este nu. Este doar o persoană foarte rea".

Discutând despre moartea liderului opoziției ruse Alexei Navalnîi, Pelosi a spus că aceasta a fost o "sursă de mare tristețe" și că "gestul domnului Navalny a dat oamenilor speranță".

Fâșia Gaza

Revenind la Orientul Mijlociu, ea a cerut ca toți ostaticii israelieni reținuți în Gaza să fie eliberați și a spus că Israelul are dreptul să se apere.

Pelosi a declarat că 7 octombrie, atunci când Hamas a comis atacurile sale în Israel, a fost o "zi teribilă" și ceva care a "îngrozit-o".

Cu toate acestea, ea a declarat că este "foarte tristă" că atât de multe "familii nevinovate" au fost ucise în Gaza ca parte a "daunelor colaterale".

Pelosi a comentat: "Una dintre luptele noastre în Congres este de a obține asistență umanitară pentru ei [palestinieni]".

Referindu-se la comportamentul armatei israeliene, care spune că face tot posibilul pentru a minimiza numărul victimelor civile, Pelosi a declarat că administrația americană "din câte văd, a fost foarte clară în mesajul său către Israel în ceea ce privește respectarea vieților tuturor acestor oameni".

Joe Biden

Au existat îngrijorări cu privire la memoria președintelui Biden și la capacitatea sa mentală de a continua să fie președinte al SUA.

Dar doamna Pelosi a spus că este un "mare președinte" care a "realizat foarte multe" și are o "viziune frumoasă pentru America".

Ea a adăugat că este curios că există un interes din partea presei pentru vârsta domnului Biden, când jurnaliștii "cred în mod covârșitor că și Trump este prea bătrân".

Trump, a adăugat ea, nu este "în niciun caz la fel de calificat pentru a fi președinte", conform Sky News.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel