Kamala Harris, interviu surpriză la Oprah Winfrey. Ce vedete s-au strâns pentru a o susține

FOTO: REUTERS
FOTO: REUTERS

Într-un eveniment virtual de amploare, plin de emoție și susțineri entuziaste, Oprah Winfrey și-a oferit sprijinul total pentru campania vicepreședintei Kamala Harris, într-un moment crucial pentru alegerile din SUA. Evenimentul „Unite for America”, organizat joi seară și transmis online, a atras sute de mii de spectatori pe diverse platforme sociale, scopul fiind mobilizarea electoratului în statele cheie precum Pennsylvania, Georgia și Michigan, în perspectiva alegerilor din 5 noiembrie, informează Reuters.

Citește și: Strategia ascunsă prin care românii sunt păcăliți de companiile cu anunțuri de angajare. Ana Călugăru (eJobs), detalii despre fenomen

Organizat împreună cu grupul de activiști Win with Black Women, evenimentul a avut drept obiectiv principal încurajarea participării la vot și promovarea platformei politice a lui Harris. Atmosfera a fost marcată de momente emoționante și discuții puternice despre probleme esențiale precum drepturile reproductive și violența cu arme de foc.

Unul dintre cele mai emoționante discursuri a fost al lui Shanette Williams, mama lui Amber Nicole Thurman, o tânără din Georgia care a decedat în 2022 din cauza întârzierilor în tratamentul medical, cauzate de legile restrictive privind avortul din statul său. Shanette și-a exprimat durerea în fața audienței: „Cea mai mare durere pe care o poate simți vreodată o mamă este să-și piardă copilul. Sunt aici, distrusă, dar lupt pentru drepturile noastre”.

Kamala Harris a intervenit cu un mesaj de compasiune și încurajare, recunoscând curajul celor care au suferit pierderi dureroase: „Sunt profund întristată de povestea dumneavoastră, dar sunt inspirată de forța și curajul pe care le arătați”.

Un alt moment de mare impact a venit din partea familiei lui Natalie Griffith, o elevă de 15 ani care a fost împușcată în timpul unei ore de matematică. Mama fetei, Marilda Griffith, a transmis un apel direct pentru schimbare: „Avem responsabilitatea de a ne proteja copiii. Trebuie să punem capăt violenței armate”. Discursul său a fost urmat de lacrimi și aplauze emoționate din partea publicului.

Kamala Harris și democrații s-au angajat să restabilească dreptul național la avort, drept care a fost grav afectat de o decizie a Curții Supreme din 2022. De asemenea, Harris a promis să lupte pentru adoptarea unei interdicții privind armele de asalt, arme des utilizate în atacurile în masă care au zguduit națiunea în ultimii ani.

Celebrități de top alături de Kamala Harris

Evenimentul a reunit un număr impresionant de celebrități, care și-au exprimat susținerea fermă pentru Harris. Printre aceștia s-au numărat comedianții Chris Rock și Ben Stiller, alături de actori celebri precum Julia Roberts, Meryl Streep și Bryan Cranston. Chris Rock a subliniat importanța momentului, spunând: „Vreau să-mi aduc fiicele la Casa Albă și să o întâlnească pe prima femeie de culoare președinte”.

De asemenea, în timpul evenimentului, Winfrey a adus în discuție faptul că Harris deține o armă de foc, o informație surprinzătoare pentru mulți. Harris a răspuns direct și cu umor: „Dacă cineva intră prin efracție în casa mea, va fi împușcat”, adăugând imediat: „Probabil nu ar fi trebuit să spun asta”.

Impactul evenimentului și popularitatea lui Harris

Evenimentul virtual a avut un impact semnificativ, atrăgând o audiență impresionantă. Potrivit echipei de campanie a lui Harris, aproape 200.000 de persoane s-au înscris pentru a urmări evenimentul în direct, în timp ce aproape 100.000 de persoane au vizionat transmisiunea pe YouTube. Evenimentul a fost difuzat și pe platformele Instagram, Facebook, Tiktok și Twitch, pe conturile lui Winfrey și Kamalei Harris, amplificând astfel mesajul campaniei către un public larg.

Popularitatea Kamalei Harris a continuat să crească, un sondaj recent realizat de Reuters arătând că Harris are un avans de 47% față de 42% în fața lui Donald Trump, un semn clar al sprijinului tot mai mare pentru vicepreședintă în rândul electoratului american.

Prin acest eveniment plin de emoție și momente puternice, Oprah Winfrey și vedetele americane și-au demonstrat sprijinul necondiționat pentru Kamala Harris, subliniind mizele critice ale alegerilor din noiembrie și necesitatea unei implicări masive din partea electoratului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel