Donald Trump se va întâlni cu Zelenski vineri dimineaţă

FOTO: Agerpres
FOTO: Agerpres

Donald Trump, fostul președinte al SUA și actualul candidat republican pentru cea mai înaltă în funcțe în stat, a declarat joi că va avea o întrevedere vineri dimineață cu președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

"După cum ştiţi, Zelenski a cerut să ne întâlnim. Mă voi întâlni cu el mâine dimineaţă în jurul orei 09.45 la Trump Tower", la New York, a declarat el presei.

Întâlnirea dintre cei doi lideri politici a făcut obiectul multor speculaţii în cursul săptămânii.

Potrivit presei americane, Donald Trump nu a apreciat un interviu acordat de Volodimir Zelenski revistei New Yorker - în care şeful statului ucrainean a afirmat că Donald Trump "nu ştie de fapt cum să oprească acest război".

Trump a pretins de mai multe ori că va rezolva problema războiului dintre Rusia şi Ucraina "în 24 de ore"

Candidatul republican a pretins de mai multe ori că va rezolva problema războiului dintre Rusia şi Ucraina "în 24 de ore", fără a explica vreodată în ce mod.

În ultimele luni, Trump s-a arătat extrem de critic cu privire la miliardele de dolari cheltuite de Statele Unite pentru a susţine Kievul în lupta sa cu Moscova, îndemnând Europa "să se mişte".

Preşedintele ucrainean s-a aflat joi la Washington, unde s-a întâlnit cu omologul său Joe Biden şi cu adversara lui Donald Trump la alegeri, vicepreşedinta Kamala Harris, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.5.3
pixel