Donald Trump și-a creat un profil pe TikTok, rețeaua socială pe care a încercat să o interzică în perioada în care era președinte

FOTO:Agerpre
FOTO:Agerpre

Donald Trump şi-a făcut cont de TikTok, platformă pe care a încercat să o interzică pe când era preşedinte.

Fostul preşedinte a postat un prim clip video pe contul de Tik Tok său sâmbătă noapte, potrivit POLITICO.

În acest clip Trump apare salutând fanii la o gală de lupte din cadrul Ultimate Fighting Championship. Gala s-a desfăşurat la Newark, New Jersey. Contul său, denumit "President Donald J. Trump", cu adresa @realdonaldtrump, avea mai mult de 450.000 de abonaţi până la ora 08:00 GMT.

Firma ByteDance contestă în tribunale o lege din Statele Unite, care a devenit activă în aprilie, și care îi impune să vândă TikTok până în ianuarie anul următor, altfel aplicația va fi interzisă. Administrația Prezidențială afirmă că își dorește încetarea proprietății chineze asupra TikTok din rațiuni de siguranță națională.

TikTok a declarat că nu va împărtăși datele utilizatorilor americani cu autoritățile de la Beijing

TikTok a declarat că nu va împărtăși datele utilizatorilor americani cu autoritățile de la Beijing și a menționat implementarea unor măsuri semnificative pentru securitatea informațiilor personale ale utilizatorilor.

Încercarea lui Donald Trump de a interzice TikTok în 2020, pe vremea când era președinte, a fost oprită de judecătorii. În martie, el a afirmat că această aplicație constituie un pericol pentru securitatea națională a Statelor Unite, dar a subliniat și că interdicția TikTok ar afecta tinerii utilizatori și ar conduce doar la consolidarea poziției platformei Facebook, deținută de Meta, pe care a criticat-o vehement.

Echipa de campanie a preşedintelui Joe Biden a început să folosească TikTok din luna februarie, conform Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel