Dorian Popa a fost prins drogat la volan, fapt confirmat de analiza toxicologică - surse

Foto: Instagram Dorian Popa
Foto: Instagram Dorian Popa

Dorian Popa se afla sub influența canabisului, acum o săptămână, în momentul când a fost oprit în trafic.

Dorian Popa ar fi fost prins la volan sub influența canabisului, potrivit Realitatea PLUS, care citează analiza toxicologică. 

Vloggerul, în vârstă de 35 de ani, ar fi condus îmbrăcat în lenjerie intimă.

Dorian Popa a fost oprit de autorități pe data de 27 octombrie și a fost testat cu un drugtest, rezultatul fiind pozitiv. În urma acestui incident, cunoscutul vlogger a luat decizia de a se retrage temporar din activitate și a părăsit țara. Acesta a ales să își anunțe plecarea din țară postând o imagine în aeroport.

Pe contul personal de Instagram nu a făcut nicio declarație în legătură cu acest subiect, iar acum vloggerul a decis să părăsească țara. Dorian și-a făcut selfiuri în aeroport și din avion, semn că se pregătea să plece într-o vacanță. Artistul a dezvăluit că planifică să filmeze un vlog în timpul acestei călătorii, stârnind curiozitatea fanilor, mai cu seamă în contextul celor mai recente evenimente. În ciuda aparentelor, cântărețul a postat o imagine în care zâmbește, dând impresia că nu pare afectat de cele întâmplate.

”La data de 27 octombrie a.c., ora 21:15 , polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov- Serviciul Rutier, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au oprit în trafic, în localitatea Domnești, un autovehicul, condus de un bărbat, iar în urma testării cu aparatul din dotare au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive.

Întrucât aceasta nu reprezintă o probă în cadrul dosarului penal, conducătorul auto a fost condus la unitate medicală din București, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel