Dorian Popa și Babs s-au despărțit după 11 ani de relație. Anunțul vine chiar de la fosta lui iubită

foto: Instagram, Dorian Popa
foto: Instagram, Dorian Popa

"Babs", cea care până de curând a fost iubita lui Dorian Popa timp de 11 ani, a făcut anunțul în această dimineață: Am decis să mergem pe drumuri separate.

În urmă cu câteva ore, Claudia Iosif, cunoscută în online ca "Babs", a anunțat public despărțirea de Dorian Popa, moment care a stârnit multe reacții. În ciuda acestui anunț, artistul Dorian Popa a ales să păstreze tăcerea și să nu facă declarații publice. Ce a surprins pe toată lumea a fost comportamentul lui Dorian Popa în timp ce fosta sa iubită, Babs, împărtășea această veste fanilor săi.

Deși se află în mijlocul unui scandal, după ce a fost prins conducând sub influența stupefiantelor și după ce iubita sa a anunțat despărțirea lor, Dorian Popa a surprins pe rețelele de socializare cu o postare din care se poate deduce că e fericit și lipsit de griji. În timp ce Babs a anunțat public separarea lor, Dorian Popa se află în Focșani pentru a participa la evenimentul de deschidere al unei shaormerii, parte a unui contract de publicitate pe care îl are. Dimineața, a postat clipuri video din hotel și părea că nu e afectat deloc de situație. 

                                                                   

Claudia a confirmat sfârșitul relației

Dorian Popa și Babs și-au început povestea de dragoste acum 11 ani, pe o plajă de pe litoralul românesc. Cu toate acestea, relația lor nu a avut un final fericit. Se anunța a fi cea mai așteptată nuntă din showbiz doar că, se pare, nu va mai avea loc.

Inițial, Claudia nu a oferit niciun indiciu cu privire la faptul că cei doi ar fi pus punct relației. Ulterior, a spus totul într-o postare publică. A scris: "Ca să evităm speculațiile în presă, vă anunț că eu și @eusuntdorian nu mai suntem împreună de o lună. Am decis să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!"

                                                   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel