Dorința lui Biden privind armele după atacul asupra lui Trump

Foto Agerpres
Foto Agerpres

Află în articol despre solicitarea lui Joe Biden, în urma tentativei de asasinat asupra lui Donald Trump.

Preşedintele american Joe Biden a solicitat marţi interzicerea tipului de armă utilizat sâmbătă în tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump.

”Ajutaţi-mă să scap de străzile Americii de aceste arme de război. Un AR-15 a fost folosit la împuşcarea lui Donald Trump. Este timpul să le eliminăm”, a spus președintele democrat Joe Biden, în cadrul unui miting de campanie la Las Vegas, transmite Agerpres, care citează AFP.

Thomas Matthew Crooks a folosit o pușcă semiautomată în tentativa de asasinat asupra lui Donald Trump

Thomas Matthew Crooks, 20 de ani, a fost ucis de forţele de ordine, după ce a tras sâmbătă de mai multe ori, cu o puşcă semiautomată, de pe acoperişul unei clădiri aflate la aproximativ 150 de metri de candidatul republican la preşedinţie, chiar în timpul unui miting de campanie în Pennsylvania.

În această tentativă de asasinat, Donald Trump a fost rănit. Candidatul republican la Casa Albă a spus că a avut partea superioară a urechii ”străpunsă” de un glonţ. Un spectator a fost ucis şi alţi doi răniţi grav în urma tentativei de asasinat. Vezi mai multe imagini aici!

Citește și - Capcana în care a căzut Thomas Crooks, atacatorul lui Trump, încă din liceu. Radu Leca: Avea acest profil

"Ar fi trebuit să fiu mort", a spus Donald Trump. Gestul rar care i-a salvat viața

"Ar fi trebuit să fiu mort", a zist fostul Donald Trump, care a adăugat că tentativa de asasinat asupra sa a fost "o experienţă foarte suprarealistă". Candidatul republican la Casa Albă a oferit un interviu difuzat de New York Post (NYT) în care a precizat faptul că "Nu ar fi trebuit să fiu aici, ar fi trebuit să fiu mort". A fost o "experienţă foarte suprarealistă", a mai spus Donald Trump cu privire la atacul care l-a vizat și purtând un bandaj alb la urechea dreaptă, potrivit sursei citate.

Republicanul a subliniat faptul că dacă el nu ar fi aplecat capul puțin spre dreapta pentru a se uita la o imagine proiectată spre public despre imigranţii ilegali, el ar fi fost mort. "Rareori îmi iau privirea din fața mulțimii. Dacă nu aș fi făcut asta în acel moment, ei bine, nu am fi vorbit astăzi, nu-i așa?", a subliniat Donald Trump.Vezi mai multe detalii aici!

Citește și - Prestația lui Joe Biden într-un nou interviu. Cum a dorit să pară și ce a ieșit - Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel