Dorit de artiști, Clujul este prea scump. Cătălin Botezatu: Un Milano mai de categoria a doua

FOTO: captură video YouTube @La cină
FOTO: captură video YouTube @La cină

Clujul este prea scump chiar și pentru Cătălin Botezatu, dar dorit în continuare de artiști.

Cătălin Botezatu, celebrul creator de modă, este atras de orașele din Transilvania, la un moment dat chiar cochetând cu ideea de a se muta la Oradea, despre care a spus că ”o iubește”.

În zonă este cunoscută ”rivalitatea” dintre Oradea și Cluj-Napoca, în special cea legată de costurile destul de ridicate cu care se confruntă locuitorii din orașul de pe Someș, iar Botezatu, prezent la o serie de evenimente din Cluj a punctat că orașul este unul nu doar mai scump față de alți ani, dar chiar și mai scump decât Bucureștiul.

”Eu vin des în Cluj. S-a cam scumpit. Totul e mai scump decât în București. Grav asta. E adevărat că din cauza studenților.

Dar e prea scump, începând cu locuințele până la tot ce se întâmplă, până la tot ce plătești cash. E prea scump și nu prea văd rostul acestor prețuri. Dar ce contează? Dacă omul plătește, asta e”, a declarat Cătălin Botezatu  la Prima News.

Întrebat dacă se poate compara Clujul cu Milano, Botezatu a punctat că aceasta ar fi o comparație destul de forțată, dar și că orașul este foarte ca urmare a festivalului Untold, care adună turiști din toate colțurile lumii, nu doar din România.

”Ei, să nu exagerăm. Dar într-un fel da. Vine Untoldul. Este totul foarte scump. Pentru că la Untold nu vin nu numai clujeni. Vin oameni din toată România și din toată lumea. Repet, este un Milano, dar e un Milano mai de categoria a doua. Dar hai să fim realiști, că la Milano găsești o cafea și cu un euro, un ristretto”, declarat Cătălin Botezatu, celebrul creator de modă, la Prima TV.

Chiar dacă prețurile sunt destul de mari, Botezatu a ținut să puncteze totuși că pentru el nu este o problemă, dar că se gândește la românul de rând.

”Bun, mie nu îmi pasă. Dar trebuie să respectăm publicul, să respectăm consumatorul indiferent unde s-ar afla el.

Pentru că salariul unui om normal este foarte mic. Nu mai vorbim de un pensionar, deci trebuie făcut în așa fel încât să aducem aceste prețuri la un numitor comun încât fiecare să își permită o cafea la o terasă frumoasă din Cluj pentru că toate terasele din Cluj sunt superbe. Un sandwich, eu știu, orice.

Afară lumea mănâncă în oraș la prânz sau cina, dacă ar face așa la Cluj, săracii oamenii și-ar da salariile pe trei luni pe mesele de la restaurant”, a  mai spus Botezatu.

Clujul, dorit de artiștii din România

Clujul, deși scump, este încă un ”magnet”, atât pentru studenții care decid să rămână în oraș după terminarea studiilor, cât și pentru cei care vor să se relocheze de prin țară pentru o viață mai bună.

Atracție este și pentru artiști, precum Anda Adam, care își deschisese un club într-o zonă bună a orașului, club pe care însă a fost nevoită să îl închidă recent.

Citește și: Anda Adam și-a închis clubul din Cluj după numai doi ani: Am făcut o investiție destul de mare. Nu au apreciat, însă m-au taxat foarte dur

De altfel, cel mai nou nume care și-a anunțat mutarea la Cluj este Jador, care afirma în urmă cu câteva săptămâni că s-a mutat oficial în ”inima Transilvaniei”.

”Bine v-am găsit, vreau să vă anunț în mod oficial că m-am mutat în Cluj. Dragi clujeni, m-am mutat aicea, mi-am luat și eu 3 mp aicea la d-voastră ca să-mi petrec zilele alături de oamenii din Cluj.

No, bine v-am găsit”, a transmis Jador, unul dintre cei mai iubiți cântăreți de manele din România!

Vestea mutării a fost dată chiar de cântărețul de muzică de petrecere, pe contul său de TikTok, unde își ține fanii la curent cu tot ceea ce face.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel