"Doriţi să fie desfiinţate sectoarele?", singura întrebarea pe care o vrea USL pentru referendumul din Capitală

vot
vot

Consilierii USL din CGMB au fost mandataţi de către Victor Ponta să militeze pentru ca la referendumul din Capitală să fie pusă o singură întrebare, iar cetăţenii să se pronunţe dacă vor sau nu desfiinţarea sectoarelor.

"Am discutat azi la USL şi am dat un mandat colegilor noştri din CGMB şi primarilor noştri de sector să solicităm în continuare, astăzi, mâine şi în perioada următoare, ca bătaia aceea de joc cu şapte întrebări pe buletinul de vot la referendum să înceteze. Am mandat toţi colegii noştri din CGMB şi i-am solicitat şi primarului general să încercăm revenirea la un sistem raţional: o întrebare simplă şi foarte clară pentru bucureşteni – dacă îşi doresc sau nu să fie desfiinţate cele şase sectoare, pe cale de consecinţă rămânând doar Primăria Generală", a spus social-democratul, adăugând că întrebarea pe care o propune este "doriţi să fie desfiinţate sectoarele?".

"Ne dorim ca acest referendum să nu fie nici întârziat nici anulat de cei de la PDL pentru că va fi extrem de interesant şi de instructiv pentru noi toţi – probabil şi pentru dna Udrea – să vadă ce cred bucureştenii despre intenţiile lor şi despre lăcomia cu care se uită la banii comunităţii", a mai afimat Victor Ponta.

Reprezentanţii PDL în Consiliul General al Municipiului Bucureşti (CGMB) sunt dispuşi să rediscute întrebările referendumului din 19 iunie, a declarat luni, pentru NewsIn, viceprimarul general al Capitalei Mircea Raicu.

"Acum două zile, ne-am întâlnit cu mai multe ONG-uri care aveau nemulţumiri şi propuneri legate de numărul întrebărilor şi de conţinutul acestora. Suntem dispuşi să preluăm o parte din aceste propuneri", a mai spus Raicu, şeful grupului PDL din CGMB.

[poll id="38"]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel