Doru Octavian Dumitru, totul despre escrocheriile din mediul online. "Îi iei munca, lucrurile, vorbele!"

captură video
captură video

Doru Octavian Dumitru a fost invitat să răspundă la cele 40 de întrebări ale lui Denise Rifai. Unele dintre dezvăluirile comediantului i-a luat prin surprindere pe mulți.

În ultima vreme Doru Octavian Dumitru a fost văzut din ce în ce mai rar pe la tv, poate doar la iUmor în edițiile cu invitați speciali, Este și motivul pentru care  DOD și-a reorientat activitatea înspre mediul online. Și-a făcut propriul podcast în care abordează diverse subiecte pentru publicul său. Cu toate acestea, se pare că au existat câteva persoane care au încercat să profite financiar de pe urma sa. În emisiunea moderată de Denise Rifai, comediantul a dezvăluit despre sumele de bani implicate.

"În prima săptămână, după calculele pe care le-am făcut eu, am câștigat din online, gândiți-vă că este o accesare de un milion de privitori, înmulțiți cu câte un euro, deci practic am făcut 1 milion pe zi. Foarte interesant este că atunci când mi-am făcut actele, n-au ieșit banii. Mediul online este un mediu pe care trebuie să îl înțelegi. Este un mediu care e complicat, în care interpreții tineri l-au accesat cu mai multă ușurință, datorită faptului că în școală nu înveți altceva decât să bați la mașină.

M-ar fi preocupat, însă mai degrabă au fost alții care m-au promovat. N-am făcut bani online, au făcut alții însă, dar asta e, mă bucur pentru ei, și-au deschis și afaceri. Se practică pirateria, o treabă în care cucerești ceva dacă abordezi. Îi iei munca, lucrurile, vorbele. Vor spune că ei au zis asta, dar nu, asta este a mea.”, a declarat Doru Octavian Dumitru în emisiune.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel