Dosar penal, după ce un câine a muşcat două persoane

Poliţia a deschis un dosar penal pe numele unui bărbat de 31 de ani, din Petroşani, după ce câinele său, un ciobănesc caucazian, a ieşit din curtea unui depozit din localitate şi a muşcat două persoane care treceau prin apropiere.

Incidentul a fost semnalat poliţiştilor din Petroşani, care au trimis la faţa locului un echipaj de ordine publică şi au verificat circumstanţele în care s-a produs fapta, în cauză fiind declanşată o anchetă pentru că proprietarul câinelui nu a luat măsurile pentru a preveni un eventual atac al animalului.

"Poliţiştii continuă cercetările, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de neluare a măsurilor de prevenire a atacului canin - OUG 55/2002, privind regimul de deţinere al câinilor periculoşi sau agresivi", a declarat joi purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara, Bogdan Niţu.

Victimele, doi bărbaţi cu vârstele de 18 şi 65 de ani, au fost preluate de echipajele medicale şi transportate la Spitalul de Urgenţă din Petroşani pentru îngrijirile medicale necesare în astfel de situaţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel