Dosar pentru ucidere din culpă în cazul tragediei de pe Transalpina. Ce scoate la iveală un document al CNAIR

Dosar pentru ucidere din culpă în cazul tragediei de pe Transalpina. Ce scoate la iveală un document al CNAIR / Foto: Captură video Antena 3 CNN
Dosar pentru ucidere din culpă în cazul tragediei de pe Transalpina. Ce scoate la iveală un document al CNAIR / Foto: Captură video Antena 3 CNN

Au apărut noi date despre tragedia de pe Transalpina, în care o femeie și-a pierdut viața după ce un copac a căzut peste mașina în care se afla.

Tragedia de pe Transalpina în care o femeie și-a pierdut viața, putea fi evitată, potrivit Antena 3 CNN. Jurnaliștii au obținut un document care ar confirma acest lucru. 

Astfel, potrivit acestui document, CNAIR a transmis încă din luna martie o adresă către ocolul Silvic din Miercurea Ciuc, în care solicita tăierea de urgență a mai multor arbori care riscau să cadă în acea zonă.

VEZI ȘI: Un brad de 15 metri a căzut peste o mașină aflată în mers pe DN 1

Ce au cerut reprezentanții Direcției de Drumuri Județene Alba

Astfel, încă de pe data de 7 martie responsabilii direcției de Drumuri Județene Alba ar fi trimis această solicitare către cei de la Ocolul Miercurea Sibiului prin care îi anunță asupra faptului că există pericol de accidente rutiere din cauza arborilor care stau să se prăbușească peste carosabil. Reprezentanții Direcției de Drumuri Județene Alba solicitau clar ocolului Silvic, în regim de urgență, să toaleteze copacii sau chiar să-i defrișeze dacă se stabilește că reprezintă un pericol pentru participanții la trafic. Totodată, aceștia precizau în documentul respectiv că în cazul în care se vor întâmpla evenimente rutiere tragice din cauza acestor copaci, responsabili vor fi administratorii pădurii.

În consecință, polițiștii din Alba au deschis o anchetă și fac cercetări într-un dosar de ucidere din culpă. Reamintim că miercuri, 26 iulie, un copac a căzut peste un autoturism în care s-ar fi aflat două persoane, acestea fiind rănite, iar alte patru maşini sunt blocate pe DN 67C - Transalpina în urma unei vijelii produse miercuri pe Valea Sebeşului. În urma acestui incident, o femeie în vârstă de 64 de ani a murit.

VEZI ȘI: Una dintre persoanele rănite după ce un copac a căzut peste o maşină, pe Transalpina, a murit - Update

O tregedie similară s-a produs și în luna februarie. Atunci, un copil de 14 ani a amurit, după ce un copac a căzut peste mașina în care acesta călătorea cu părinţii săi.

VEZI ȘI: Nou incident tragic: Copac căzut peste o mașină în mers a unei familii. Un copil de 14 ani a murit

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Cele mai noi știri
Cele mai citite știri

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel