EXCLUSIV  Dosarul Otopeni, informaţii tari. Diana Tache: Unul dintre cele mai spectaculoase dosare pe care le-am văzut. Să fie foarte atenţi cei care sunt astăzi la buton

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (EKATERINA BOLOVTSOVA)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (EKATERINA BOLOVTSOVA)

Diana Tache a vorbit despre "dosarul Otopeni" și a oferit mai multe informații despre derularea acestuia, în cadrul emisiunii Miercurea Neagră.

Mugur Ciuvică: Care dintre dosare? Partea cu gunoaiele sau partea cu magazinele?

Bogdan Chirieac: Cu magazinele.

Diana Tache: Sau partea cu politicienii?

Mugur Ciuviucă: Dumneavoastră aţi spus că sunt trei părţi: gunoaiele, magazinele şi politicienii care sunt şi cu gunoaiele şi cu magazinele.

Bogdan Chirieac: Daţi-mi-o pe asta cu duty free-ul.

Diana Tache: Domnule Chirieac, pot doar să vă spun că, ieri, s-au prezentat la prelungirea mandatului şi a fost confirmată prelungirea mandatului pentru cei care sunt deja la "beciul domnesc".

Bogdan Chirieac: Nu sunt acasă, la arest la domiciliu?

Diana Tache: Sfintele Sărbători le-au făcut la "beciul domnesc". Au avut posibilitatea să vadă cum este acolo, cât au de scris şi dacă au suficiente pixuri şi top de hârtie. Ieri, au fost prezentaţi la mandat pentru prelungire sau scoatere şi onorată instanță a decis să mai stea o perioadă acolo. Ca atare, pot şi eu, din experiența noastră, măcar în ultimii 18 ani, să cred cumva că nu au scris suficient. Astfel, trebuie să mai rămână acolo.

Însă, revin asupra tezei pe care am ridicat-o cu două-trei săptămâni în urmă, când a început această poveste, şi anume că probaţiunea procurorului de caz, din sursele noastre, este una care datează cu mult înainte de declanşarea acestor chestiuni. Ca atare, ce ar putea să facă în libertate sau în "captivitate" cei patru este mai puţin relevant, pentru că onorata instanţă, în toate referatele pe care le-am publicat noi, spunea clar că s-au înregistrat între ei şi pe terţi, şi pe toată lumea cu care au avut de-a face şi au ventilat ei între ei toate nenorocirile alea indicate de autorităţi, de la începutul anului 2022.

Potrivit datelor mele, sunt înregistrări şi înainte de 2022, dar nu le-a categorisit acolo frumos onorata instanţă pentru că, probabil, fac parte din celelalte bucăţi pe care nu le-am văzut public - dosarul cu gunoaiele şi dosarul cu politicieni, celălalt, că ăsta al treilea este desprins din celelalte două.

Eu cred că, deja, liniile sunt trasate foarte clar şi sursele noastre spun că este unul dintre cele mai interesante şi spectaculoase dosare pe care le-am văzut noi. Vom vedea ce-o fi acolo. Dacă o fi aşa, dacă nu o fi, ce se negociază şi pe partea celalaltă, a celor care stabilesc anchetele, ştiţi foarte bine, că doar nu ne imaginăm că procurorul este suveran şi independent în ancheta. Râde lumea!

Bogdan Chirieac: Eu aşa îmi imaginez.

Mugur Ciuvică: Eu nu îmi imaginez în niciun fel. În legătură cu dosarul, că nu am informaţii, este interesant ce zice doamna Tache şi tind să o cred, că sunt convins că informaţiile sunt corecte, până în faza asta, dar hai să vedem ce o să se întâmple de aici încolo. Sigur, sunt interese, sigur sunt butoane, sigur vor fi manevre, dar nu ştiu să vă spun ce manevre. Este posibil să bubuie dosarul, la un moment dat - partea legată de politicieni să spunem - de la rotativă până la alegerile de la anul - la fel cum este posibil să nu iasă absolut nimic din dosar, dacă politicienii vor fi cuminţi şi vor executa indicaţiile. Vedem.. Am văzut că şi doamna Tache zice că sunt lucruri, dar urmează să vedem ce indicaţii vor primi procurorii.

Diana Tache: Şi aş vrea să mai fac o completare... Apropo de legile care se pregătesc şi se organizează şi ordonanţele - să revină serviciile iar în anchetele penale - să fie foarte atenţi  cei care, astăzi, sunt la buton, şi mă refer la toate butoanele pe care le au la îndemână, că ce stabilesc astăzi că ar putea să le folosească ca să îşi doboare adversarii, mâine, se va întoarce împotriva lor.

Youtube video image

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel