Două accidente rutiere grave duminică dimineaţă. Doi morţi şi şapte răniţi, bilanţul tragic

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Continuă haosul de pe şoselele României. Două accidente rutiere grave au avut loc duminică dimineaţă. 

Cinci persoane, dintre care doi minori, au fost rănite, duminică dimineaţă, în urma unui accident rutier produs în zona localităţii Cornu Luncii, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava.

Potrivit sursei citate, în accident au fost implicate trei autoturisme în care se aflau cinci adulţi şi patru minori.

"Au intervenit pompierii militari ai Detaşamentului Fălticeni cu o autospecială pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD B2, cu sprijinul a trei echipaje SAJ. La faţa locului au fost identificaţi cinci adulţi şi patru minori, conştienţi şi cooperanţi. În urma accidentului rutier, o persoană a rămas încarcerată, fiind extrasă de către echipajul pentru descarcerare şi predată echipajelor medicale şi paramedicale", au precizat oficialii ISU.

În urma evaluărilor făcute la faţa locului, doi minori şi trei adulţi au fost transportaţi la spital pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate, scrie Agerpres. 

Doi tineri au murit în Neamţ 

Un accident rutier soldat cu doi morţi şi doi răniţi s-a produs duminică, în jurul orei 4,00, pe DN 15D, în localitatea Bozienii de Sus, comuna Ruginoasa, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Neamţ.

În accident au fost implicate un autoturism în care se afla doar şoferul şi o căruţă în care se aflau trei persoane.

"În urma accidentului rutier au rezultat patru victime: doi bărbaţi de 24, respectiv 25 ani care au fost transportaţi la spital de echipajele SMURD şi SAJ şi doi bărbaţi în vârstă de aproximativ 24 ani, ce se aflau in atelajul hipo, care prezentau semne incompatibile cu viaţa", a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, locotenentul Irina Popa.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă. 

Accident şi în Bucureşti, pe Magheru

Două persoane, un minor şi un poliţist, au fost rănite într-un accident produs în centrul Bucureştiului, pe bulevardul Magheru, în care a fost implicată o autospecială de poliţie şi un alt autovehicul.

Potrivit unui comunicat transmis de Brigada Rutieră, accidentul a avut loc sâmbătă seară.

"Din primele informaţii, o autospecială de poliţie care circula în regim prioritar, cu semnalele optice şi acustice în funcţiune, din direcţia Piaţa Romană către Piaţa Universităţii, la intersecţia cu str. C. A. Rosetti a intrat în coliziune cu un autovehicul, iar în urma impactului a fost proiectată pe sensul opus de circulaţie şi a acroşat doi pietoni care traversau regulamentar, dar şi un alt autovehicul (TAXI) aflat în staţionare la semafor", precizează sursa citată.

În urma accidentului rutier au fost răniţi un minor (pieton) şi un poliţist (pasager), ambii fiind transportaţi la spital, conform Brigăzii Rutiere.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel