Două exemplare de zimbrii au scăpat de la Zoo Târgu Mureş, în urma unei furtuni. Animalele au fost recuperate fără a fi tranchilizate

FOTO: Târgu Mureș Zoo
FOTO: Târgu Mureș Zoo

Zimbrii europeni, care au fugit de la Zoo Târgu Mureş după ce furtuna a distrus gardul, au fost capturaţi.

„Avem bucuria de a vă anunța că am reușit să capturăm cele două exemplare de zimbri europeni, fără a fi nevoie să îi tranchilizăm, iar grădina noastră zoologică și-a redeschis porțile pentru dumneavoastră. Aceste animale au fost reintegrate în habitatul lor corespunzător, iar echipa noastră de specialiști continuă să le monitorizeze cu atenție.

De asemenea, depunem eforturi considerabile pentru a remedia pagubele cauzate de furtună, astfel încât vizitatorii noștri să se poată bucura de o experiență plăcută și sigură. Cu toate acestea girafele și elefanți deocamdată pot fi vizitate doar în padocul interior. Siguranța și confortul dumneavoastră rămân în continuare prioritățile noastre principale.

Vă așteptăm cu drag în grădina noastră zoologică pentru a redescoperi lumea fascinantă a animalelor și pentru a vă bucura de relaxare în mijlocul naturii.

Vă mulțumim pentru răbdarea și înțelegerea de care ați dat dovadă”, au scris reprezentanții Zoo Târgu Mureş, pe Facebook.

Aceștia anunțaseră tot printr-o postare pe Facebook dispariția animalelor:

„Stimați vizitatori!

Dorim să vă informăm că, din cauza furtunii din data de 30 aug 2023 s-au deteriorat unele garduri în incinta grădinii și suntem nevoiți să închidem temporar. Din păcate, două exemplare de bizon european au reușit să evadeze din zona lor delimitată. Echipele grădinii zoologice lucrează în mod constant pentru a captura și readuce animalele în siguranță.

Siguranța dumneavoastră și a animalelor este prioritatea noastră principală. Scopul închiderii temporare este de a permite specialiștilor să gestioneze situația corespunzător și să readucă animalele în habitatul lor adecvat. În timpul acestui interval, vă rugăm să aveți răbdare și înțelegere.

Vă rugăm să urmăriți platformele noastre oficiale de social media și site-ul nostru pentru cele mai recente informații cu privire la evoluția situației și redeschiderea grădinii zoologice. Sperăm că în curând veți putea vizita din nou grădina zoologică și veți putea admira lumea fascinantă a faunei.

Va mulțumim pentru întelegere!”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel