Două femei din București l-au lăsat fără toți banii din casă pe un bărbat care le-a primit în casa lui din Breaza 

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Două femei au reușit să-l lase pe un bărbat fără toți banii din casă, după ce au intrat în casa unui bărbat din Breaza, sub pretextul că vor să-i vândă haine. 

Două femei din București au fost arestate în legătură cu un furt de 12.000 de euro dintr-o casă din Breaza, județul Prahova. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Prahova, polițiștii din Breaza au reușit să identifice și să rețină cele două femei, suspectate de comiterea infracțiunii de furt, cu un prejudiciu estimat la aproximativ 12.000 de euro.

Conform informațiilor furnizate de autorități, incidentul a avut loc pe data de 28 iunie, când cele două femei, în vârstă de 36 și 43 de ani, au abordat un bărbat din Breaza sub pretextul că doresc să îi vândă haine. Acestea s-au deplasat la locuința bărbatului și, într-un moment de neatenție, au reușit să sustragă suma de bani din interiorul casei.

Vineri, anchetatorii au efectuat percheziții la domiciliile celor două femei, unde au descoperit și confiscat suma de 11.300 de euro, precum și alte dovezi materiale relevante pentru caz.

Femeile au fost arestate preventiv

"În fapt, la data de 28 iunie, persoanele bănuite de comiterea faptei, două femei cu vârstele de 36, respectiv 43 de ani, din municipiul Bucureşti, ar fi abordat un bărbat din oraşul Breaza, mergând la domiciliul acestuia, oferindu-i spre vânzare diferite articole vestimentare, ocazie cu care, într-un moment de neatenţie al bărbatului, cele două femei ar fi sustras din locuinţa acestuia suma de bani", arată sursa citată.

Având în vedere probele adunate în urma investigațiilor, femeile au fost reținute pentru 24 de ore, iar ulterior instanța a dispus arestarea lor preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cercetările în acest caz sunt în continuare derulate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis pentru infracțiunea de furt calificat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel