Două femei, ucise după același tipar în Constanța. Principalul suspect este numit Șacalul. Cum a acționat

Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Află mai multe detalii despre cele două crime de la Constanța.

VEZI ȘI: S-a aflat motivul pentru care a fost ucisă doctorița din Brăila, găsită moartă în cabinetul ei stomatologic

Caz şocant la Constanţa. Două femei ar fi fost omorâte după același tipar, de acelaşi individ. Acesta le-ar fi furat şi le-ar fi vândut maşinile după crime. Trupul neînsuflețit al ultimei victime a fost găsit pe câmp. Celălalt cadavru se afla într-un apartament din Mamaia Nord. Ieri, 9 septembrie, poliţiştii au făcut percheziţii la domiciliul presupusului ucigaş, timp de câteva ore. La audieri, individul în vârstă de 26 de ani nu ar fi cooperat. În fața polițiștilor au ajuns și iubita bărbatului, dar și un băiat de 15 ani, ambii considerați complici, transmite Pro TV.

Cele două femei găsite moarte ar fi fost dame de companie, susțin surse din poliție. Oamenii legii, care fac acum cercetări, printre altele, pentru omor calificat cu premeditare. În plus, anchetatorii exclud posibilitatea să fie găsite și alte cadavre.

Principalul suspect, poreclit Șacalul

Principalul suspect în cazul celor două crime comise după același tipar este poreclit Șacalul. Locuinţa lui din Năvodari a fost percheziţionată timp de aproape zece ore, timp în care mai mulți criminalişti au căutat probe.

VEZI ȘI: Crimă pasională în Bihor. Două femei, aparent într-o relație amoroasă, au angajat un asasin "de ocazie" pentru a-l lichida pe bărbatul care le strica socotelile

Una dintre cele două victime este Iana Denisa, în vârsta de 26 de ani. Femeia era mama a unui băiat de 5 ani și a fost găsită moartă pe un câmp. Ea fusese dată dispărută de familia sa în urmă cu aproximativ două săptămâni, după ce se întorsese din Bulgaria, acolo unde fusese împreună cu fiul ei. Potrivit anchetatorilor, după ce a omorât-o, bărbatul i-ar fi dus apoi trupul pe câmp, undeva între localitățile Sinoe și Mihai Viteazul din Constanța.

În urmă cu zece zile, Șacalul ar fi ajuns la spital după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod. Potrivit unor surse din anchetă, mașina nu era a lui, ci a Denisei. După ce ar fi ucis-o, șacalul i-ar fi furat-o.

VEZI ȘI: Crimele din Vaslui și Brăila care au șocat România, analizate de Dan Antonescu. "Nu putem exclude crima pasională sau crima mesaj"

De unde o cunoștea bărbatul pe Denisa

Potrivit anchetatorilor, Șacalul ar fi cunoscut-o pe Denisa pe internet. Femeia ar fi avut un profil de escortă, iar individul a abordat-o. La fel ar fi procedat și cu prima victimă. Prima dată Șacalul s-ar fi întâlnit cu aceasta într-un hotel din Mamaia, apoi a mers unde aceasta era cazată, în Mamaia Nord. El ar fi abandonat-o acolo, după ce a ucis-o. Surse din anchetă spun că după crimă, individul a pornit aerul condiționat în apartamentul acesteia. El ar fi sperat astfel ca fapta lui să fie cât mai târziu descoperită.

Potrivit anchetatorilor, niciuna dintre femei nu ar fi avut urme vizibile de violență pe corp, așa că cel mai probabil, amândouă au fost otrăvite sau au primit o supradoză de stupefiante. Acest aspect însă va fi lămurit de rezultatele necropsiei, care va stabili cauzele morților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel