Două fetiţe, de 3 şi 4 ani, au ajuns la spital în stare gravă după ce ar fi fost spălate pe cap cu o soluție necunoscută

Foto: Freepik / wavebreakmedia
Foto: Freepik / wavebreakmedia

Două fetiţe în vârstă de 3 şi 4 ani sunt transportate în stare gravă la spital cu elicopterul SMURD, după ce mama le-a spălat pe cap cu o soluţie necunoscută. 

Coordonatorul SMURD Iaşi, prof.dr Diana Cimpoeşu, a declarat că una dintre fetiţe se află în comă, cealaltă fiind resuscitată. Fetiţele sunt transferate cu elicopterul SMURD la Spitalul pentru copii 'Sf. Maria' din Iaşi.

'Poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 7 Poliţie Rurală Târgu Frumos au fost sesizaţi prin apel 112 de către o femeie cu privire la faptul că şi-a spălat pe cap fetiţele de 3, respectiv 4 ani, cu o soluţie care le-ar fi provocat leziuni.

Cei doi copii au fost preluaţi de ambulanţă pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză se efectuează cercetări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul, precum şi în vederea dispunerii de măsuri legale', au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri


Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel